Bedir,"Elini sallasan dj ve sanatçı ya değiyor!"

Bedir,"Elini sallasan dj ve sanatçı ya değiyor!"

Eski radyo programcısı ve menajer Furkan Bedir, Antalya’da kurmuş olduğu Batu Production Entertainment Agency ile adından sıkça söz ettiriyor.

Antalya’da ziyaret ettiğimiz başarılı genç iş adamı organizasyon sektöründe faaliyetlerine devam ediyor.

Radyo programcılığı ve menajerliği bıraktıktan sonra İstanbul’dan ayrılma kararı alan ve Antalya’ya yerleşen Bedir, 2012 yılında Türkiye’nin ilk elektronik müzik haber portalı ve elektronik müzik dergisi olan ‘’ Dj Life Turkey ‘’ i kurdu. Eğlence sektörünün parlayan yıldızları arasında yer alan Bedir, Türkiye ve yurt dışındaki birçok ünlü sanatçı ve disk jokeyin menajerlik ve booking sorumluluğunu yaptı. 

Herkesin dj kabinine geçmesini ve herkesin djliğe soyunmasını yanlış bulan ve sektörden gün geçtikçe kendini soyutlayan Furkan Bedir, tüm şirket hisselerini satarak, Batu Production organizasyon şirketini kurdu. 2014 yılından beri Antalya merkezli olmak üzere tüm Türkiye’ye bayi toplantısı, belediye festivali ve konser organizasyonları, bahar şenlikleri vb. organizasyonlarda hizmet vermektedir.

Antalya’da ziyaret ettiğimiz Furkan Bedir, menajerlik faaliyetlerine tekrar dönmeyi düşünmediğini, piyasaya her gün yeni sanatçılar çıktığını ve sektördeki herkesin artık yeniye değil eskiye özlem duyduğunu, bu yüzden de menajerlik faaliyetlerinde artık bulunmak istemediğini belirtti.

Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran olduğunu, İstanbul’dan sonra Antalya’nın sakinliğine ve dinginliğine fazlasıyla alıştığını söyleyen Bedir, zaman zaman iş ve özel sebeplerden dolayı İstanbul ziyaretlerim oluyor bazen tekrar dönsem diye düşünüyorum fakat Antalya’ya geri döndüğümde verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu görüyorum dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.