Bedri Usta, Adana lezzetlerini İzmirlilerle buluşturuyor

Bedri Usta, Adana lezzetlerini İzmirlilerle buluşturuyor

Adana Kebap denince akla ilk gelen isimlerden olan Bedri Usta, Bostanlı'daki yeni şubesi ile Adana lezzetlerini İzmirlilerle buluşturuyor. 

Bedri Usta Bostanlı Şubesi İşletmecisi Selim Şenol, Türkiye'nin en zengin mutfaklarından olan Adana'nın lezzetlerini en doğal ve orijinal şekliyle müşterilerine sunduklarını belirtti. Bostanlı'da aynı anda 150 kişiyi ağırlayabildiklerini söyleyen Selim Şenol, “30 yıldır sektörde hizmet veren Kebapçı Bedri Usta, Adana Kebabı’nın patentini, Adana Ticaret Odası ile birlikte alarak kalite ve lezzette iddialı olduğunu ortaya koydu. Bir yiyenin bir daha istediği Adana kebap, Bedri Usta Kebap, fırında tava çeşitleri, pirzola, kaburga ve yağlı karalı gibi özel lezzetleri bir arada sunuyoruz. Kebaplarımız kadar meze ve salata çeşitlerimiz de çok beğeniliyor. Her gün taze olarak aldığımız sebze ve otlardan hazırladığımız meze, salata ve ara sıcaklarımız severek tüketiliyor. Tel kadayıf, fıstıklı irmik helvası, katmer ve künefe gibi tatlı çeşitlerimiz de aranan lezzetlerimiz arasında” diye konuştu. 

eki̇p.jpg

HER ŞUBEDE AYNI KALİTE 

Bedri Usta'nın toplamda 14 şubesi olduğunu ve her şubenin aynı lezzet ve kalite standardında hizmet verdiğini dile getiren Selim Şenol, şöyle devam etti: “Etler ve baharatlar özel olarak seçiliyor. Bizim için hijyen, kalite ve müşteri memnuniyeti her zaman ön planda. Bedri Usta lezzeti İzmirliler tarafından kısa sürede çok sevildi. İzmirde yeni lokasyonlarda  bu kaliteyi yaygınlaştırmak için çalışmalara başladık” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.