Bekle açıkladı:  "AK Parti vefa partisidir"

Bekle açıkladı:  "AK Parti vefa partisidir"

Genç Erdemliler Platformu’nun düzenlediği “Ahde Vefa” programına AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle katıldı.

Buca Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konferans Salonu’nda bir araya gelen Genç Erdemliler Platformu’nun düzenlediği program AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılımı ile gerçekleşti. “Ahde Vefa” toplantısında geçmiş yıllarda vefat eden İzmir’de kurucu gençlik kolları üyeleri merhum Volkan Zehir ve Ceyhun Dinçkal anıldı.   

“BİR KEZ DAHA ANLADIK”

AK Parti’nin vefaya olan bağlılığını vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, “Genç Erdemliler Platformu'nun “Ahde Vefa” programında, hayatlarını kaybeden dava arkadaşlarımız Volkan Zehir ve Ceyhun Dinçkal kardeşlerimizin aileleriyle bir araya geldik. Acılarını bir nebze olsun hafifletebildiysek ne mutlu bize. AK Parti vefaya önem veren bir partidir ve bugün bunu burada bir kez daha anladık. Biz vefa partisiyiz. Bizler vefalı insanlarız. Çünkü biz ecdadımızdan ve büyüklerimizden böyle gördük. Genç Erdemliler Platformuna böyle güzel bir program hazırladıkları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıya konuşmacı olarak katılan Ali Musa Bina “Vefa”yı anlattı. Program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve hediye takdimi ile sona erdi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.