“Beni aldatacak adam annesinin karnından çıkmadı”

“Beni aldatacak adam annesinin karnından çıkmadı”

Tuğba Özay, sosyal medya hesabından sert ifadelerle dolu bir paylaşım yapmıştı.

Özay’ın o paylaşımının bir erkeğe yapıldığı ve Özay’ın aldatıldığı şeklinde yorumlar yapılınca, şarkıcıdan açıklama geldi. Tuğba Özay, OnurAkayMedya’da yer alan köşesinde konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte o açıklama:

“İki gün önce “Bak Koçum” diye başlayan bir yazı kaleme almıştım. Ve bu yazı esasında kadına her türlü şiddetin baş gösterdiği şu son yıllarda, erkek egemen bir toplumu inceden eleştirdiğim bir yazıydı. Şahsımla, özel hayatımla asla ve asla ilgisi yoktu. Yüzlerce kadından ve hatta erkeklerden de destek geldi bu yazıyla ilgili. Bazı yerlerde jargonum biraz sert de olsa, bilinçli olan herkesin gayet rahat anlayabileceği bir dildendi. Öyle ki asistanımdan, dost çevreme kadar çok insan telefonla aranmış, bir erkek tarafından aldatılıp aldatılmadığım, bu erkeğin kim olduğu sorulmuş.

Az biraz şaşırdım haliyle!

Bu sabah ise ekranlara taşınmış konu. Hatta birçok yayın kuruluşu manşetlerine taşımış. Bazıları aldatıldığım yönünde başlıklar atarken Cumhuriyet, Milliyet gibi gazeteler sağ olsunlar kadına şiddete yönelik eleştirel bir yazı olduğunu vurgulamışlar. Zaman zaman bu tarz yazılar yazdığımı sıkı takipçilerim bilirler. Her paylaşımın altında bir şey aramak çok da doğru değil...

Erkek egemen bir toplumda da yaşasak, kadın olmadan yaşamın hiçbir dinamiğinin hayata geçmeyeceğini vurgular. Beni aldatacak adamın daha annesinin karnından çıkmadığını saygılarımla kamuoyuna arz ederim.

Son cümlem şakayla karışık ama ciddi...”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.