Beren Gençalp sokak hayvanlarını unutmadı

Beren Gençalp sokak hayvanlarını unutmadı

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile milyonların hayran olduğu çocuk star Beren Gençalp sosyal medya hesabında hayvan sevgisine yönelik anlamlı bir mesaj verdi. 

Her gün kapının önüne hayvanlar için bir kap su ve yiyecek koyduğunu söyleyen Minik Beren, Covid-19 nedeniyle sokağa çıkma yasağı olduğunu ve bunu her gün annesinden rica ettiğini söyleyerek, “Siz de annenizden rica edin, bu hayvanları mutlu eder” dedi.

 

Beren, sosyal medya mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba hepiniz biliyorsunuz ki ben hayvanları çok seviyorum. Kapınızın önüne bir kap su ve yiyecek koymak sokak hayvanlarını çok mutlu eder. Benim sokağa çıkma yasağım olduğu için annemden rica ettim. Annem her gün kapımızın önüne bir kap su ve yiyecek koyuyor. Sizlerde annenizden rica edebilirsiniz. Ben ne mi yapıyorum? Ben de oyuncak hayvanlarımı besliyorum.”

Dizide Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in ( Nare-Sancar)  kızı Melek karakterini canlandıran ve her fırsatta veteriner olmak istediğini vurgulayan küçük yıldız, bu mesajıyla sokak hayvanlarını da unutmadığını göstermiş oldu. 8 yaşında olan Beren İzmir Güzeli Ajans oyuncusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum