Beren'in Heykeli Tüm Dünyaya Sergilenecek

Beren'in Heykeli Tüm Dünyaya Sergilenecek

Gerçek değil heykel

Dünyanın en ünlü balmumu heykeli müzesi Madame Tussauds, 28 Kasım’da İstanbul’da açılıyor. Müzede Türkiye’den ve dünyadan 55 ünlü ismin tıpatıp benzeri balmumu figürler yer alacak. Bu isimlerden biri de Beren Saat. Üzerinde Özgür Masur’un elbisesinin olduğu Beren Saat heykeli, önceki gün sosyal medyada paylaşıldı.

Beren Saat'in Kısaca Hayatı
 
Güzel oyuncu Beren Saat Ankaralı olarak 26 Şubat 1984 yılında doğmuştur. Genç sanatçının boy uzunluğu 1.64 cm’dir. Kilosunun 53 olduğu bilinen oyuncunun, göz rengi eladır. Saçları koyu kumraldır. Beren Saat’in balık burcu olduğu bilinmektedir. Beren Saat şubat ayında 30 yaşına girmiştir. Beren Saat iki kardeş olarak yetişmiştir ve bir ağabeyi bulunur. Ağabeyinin ismi Cem Saat’tir. Annesinin ismi Ayla Saat olan Beren Saat’in annesi ve babası Hüseyin Avni Saat spor akademisinden mezun olmuştur.

Beren Saat Başkent Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. Beren Saat ‘Türkiye’nin Yıldızları’ adlı programla adını duyurmuş ve sonrasında oyunculuğa başlamıştır. İlk televizyon deneyimini 2004 yılında ‘ Aşkımızda Ölüm Var’ dizisi ile yaşayan Saat, en büyük etkiyi ‘Aşkı Memnu’ adlı dizide oynadığı Bihter adlı karakterler yapmıştır. Beren Saat ilk sinema deneyimini ise ‘Güz Sancısı’ filminde oynayarak yaşamıştır. Oynadığı diğer filmler Gecenin Kanatları, Gergedan Mevsimi ve Benim Dünyam isimli filmlerdir. Şuan da ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem ‘ adlı televizyon dizisinde Kösem’i canlandırmaktadır. Beren Saat 2014 yılında Kenan Doğulu ile evlenmiştir. Saat, hala evlidir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.