Bergama Belediyesi EMITT Fuarı’na katıldı!

Bergama Belediyesi EMITT Fuarı’na katıldı!

Bergama, Dünya’nın 4.’ncü büyük turizm ve seyahat fuarı  EMITT’te tanıtım yapmak üzere stant açtı.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, gün boyu Bergama standında gelen profesyonel turizmcileri tek tek ağırladı. Her birine Bergama’nın tanıtımını yaparak, daha çok turist getirmelerini istedi.

emitt6.jpeg

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından açılışı yapılan kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda İzmir Valiliği çatısı altında stant açan Bergama, zengin tarihi ve kültürel değerleri ile ilgi odağı oldu. Bir Dünya markası olan Bergama’nın tanıtımının fuarlar aracılığıyla yapılmaya devam edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “İlçemizi en iyi şekilde tanıtmak için canla başla çalışıyoruz. Bu tanıtımlarımızın bir noktadan sonra yatırımcı ve bol turistle buluşması için üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getiriyoruz. Standımıza ziyarete gelen profesyonel turizmcileri pür dikkat dinleyip, bizden ve kentimizden neler beklediklerini not ediyoruz. Turizmden kazanan bir Bergama olabilmek için taleplerini alıyoruz” dedi.  

emitt7.jpeg

Standa aynı zamanda Bergamalı turizmciler,  Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve sektör temsilcileri de bulunarak tanıtımlara katkı sunmaya çalışıyorlar.  Bergama standında tarihi ve kültürel değerlerin yanı sıra Parşömen, Bergama Tulum Peyniri ve karanfilli leblebinin tanıtımı yapılıyor.  Bu yıl 24’ncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT )’te yerini alan Bergama’nın standı 30 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.