BERGAMA BELEDİYESPOR TAEKWONDO’DA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

BERGAMA BELEDİYESPOR TAEKWONDO’DA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Bergama Belediyespor Taekwondo Takımı, Konya’da yapılan Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

3500 Sporcunun katıldığı ve Konya’da yapılan Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’na 9 sporcu ile katılan Bergama Belediyespor Taekwondo Takımı sporcusu Umut Ozan Bashank (12) ile kendi kilosunda (50) Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

7 Maç yapan ve hepsini kazanan Umut Ozan Bashank final maçında Erzurum Sağlık GSK takımından Ahmet Vefa Bumin ile karşılaştı. Maçta sakatlanan Bashank maçı 6-5 kaybederek üçüncü oldu.

Kazanılan başarı ile ilgili yorum yapan Bergama Belediyespor Taekwondo Takımı antrenörü Burçin Güven; “Konya’da yapılan bu maçlara çok iyi hazırlandık. Sporcularım karşılaşmalarda ellerinden geleni yaptılar. Karşılaşmalar halen devam ediyor. Final maçında sakatlanan Umut Ozan Bashank ile Türkiye üçüncüsü olduk. Çok mutluyum. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyorum. Ayrıca bizi hiç yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e ve tüm sporcularımız ile velilerine de teşekkür ediyorum” dedi.Bergama Belediyespor Taekwondo Takımı antrenörü Burçin Güven’i ve üçüncü olan sporcu Umut Ozan Bashank’ı telefon ile arayarak kutlayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Bergama Belediyespor bünyesindeki sporcularımız her alanda başarılarını madalyalarla ve kupalarla taçlandırmaya devam ediyor. Bugün Taekwondo takımımız Türkiye üçüncüsü oldu. Bizi çok mutlu ettiler. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.