Bergama’da 24 Kasım öğrencilerin gösterisiyle kutlandı!

 Bergama’da 24 Kasım öğrencilerin gösterisiyle kutlandı!

Bergama’da 24 Kasım Öğretmenler günü için tören yapıldı

Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programa, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kutlamaların kabul edilmesi ile devam edildi. Daha sonra Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) 100. Yıl İlkokulu tarafından hazırlanan kutlama programına geçildi.

ogretmen-gunu10.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz'ın ev sahipliğinde yapılan kutlama kabulüne Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Hakan Koştu, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Murat Sağlık, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin katıldı. Daha sonra Bergama protokolü yürüyerek Kültür Merkezi'ndeki törene geçtiler. Törende günün anlam ve önemini Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz yaptığı konuşmalarında dile getirdi. 100. Yıl İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisinin ardından emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet teşekkür plaketi sunuldu. Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. Kültür Merkezi’ndeki resim sergisinin gezilmesi ardından tören son buldu.

ogretmen-gunu6.jpg

TUFAN ÖĞRETMEN UNUTULMADI

Geçtiğimiz yıl İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) öğrencilerinin bilgi dağarcığını genişletmek üzere götürürken geçirdiği trafik kazasında eğitim şehidi olan 27 yaşındaki Tufan Baydan’da törende unutulmadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Tufan öğretmenin muhtar babası Salih Baydan’ı sahneye çağırdı. Bir buket çiçek takdim ederek,Tufan Öğretmeni rahmetle andı. O an salonda duygulu anlar yaşandı.

ogretmen-gunu4.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.