Bergama'da İlkokullar Arası Düzenlenen Lig Devam Ediyor

Bergama'da İlkokullar Arası Düzenlenen Lig Devam Ediyor

Bergama'da çocukların küçük yaşlarda sporla tanışması amacıyla düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında yaşanan heyecan 6. haftasına girdi.

Bergama Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen Bergama ilkokullar arası futbol ligi 6. haftasına girdi.

6’ıncı haftaya Osman N.E İlkokulu 18 puanla lider girdi. Yüzüncü Yıl ilkokulu 16 puanla ikinci, Ali Rıza Eroğlu ilkokulu 15 puanla üçüncü, Mert.Ö İlkokulu ise yine 15 puanla 4’üncü sırada yer aldı.

Düzenlenen turnuva maçlarını öğrencilerle birlikte izleyerek heyecanlarına ortak olan Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Bergama’da çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz sportif çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Oluşturduğumuz altyapılardan yetişen çocuklarımız başarılarla ve madalyalarla hepimizi mutlu ediyor. Bu açıdan düzenlenen bu turnuvanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü çocuklarımız burada turnuva deneyimi kazanıyorlar. Rekabet etmeyi öğretmenleri öncülüğünde centilmenlik ve arkadaşlık çerçevesinde öğreniyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İlkokullar arası futbol turnuvası “Lig Bergama” her Cumartesi Bergama Belediyesi Futbol Akademi Tesisleri’nde saat 11.00 – 13.00 arası gerçekleştiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.