Bergama'da manavlara fiyat denetimi

Bergama'da manavlara fiyat denetimi

Bergama Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından Koronavirüs tam kapanma sürecinde İlçede faaliyet gösteren manavlara yönelik fiyat kontrolü ve denetimi gerçekleştirildi. 

Belediye Başkanı Hakan Koştu, fahiş fiyat uygulamadan satış yapan manav esnafına teşekkür ederken, vatandaşların olası bir sorun ile karşılaşmaları halinde 153 nolu Alo Belediye hattından 7/24 şikayetlerini Zabıta Müdürlüğü'ne bildirebileceklerine işaret etti.

manav2.jpg

BAŞKAN KOŞTU, "BU ZOR GÜNLERİ HER ALANDA BİR BİRİMİZİN HAKLARINI KORUYARAK ATLATACAĞIZ"

Koronavirüs tam kapanma sürecinde önceliğin insan sağlığını korumak olduğuna dikkat çeken Başkan Koştu, "Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymamız bizim hiç unutmadan dikkat etmemiz gereken önemli bir konu. Bunun yanı sıra bu zor günleri her bir vatandaşımız her alanda karşılıklı haklarını koruyarak, bir birimize saygı çerçevesinde davranarak daha rahat atlatabiliriz. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz #Koronavirüs tam kapanma sürecinde fiyat dalgalanmalarını kontrol etmek ve tüketici haklarını korumak amacıyla ilçemizde faaliyet gösteren manavlara aralıksız denetim yapmaya devam ediyor. Fahiş fiyat uygulamadan hemşehrilerimize satış yapan manav esnafımıza teşekkür ediyorum. Olası bir sorun karşısında hemşehrilerimiz, 153 nolu telefondan 7/24 belediyemize ulaşabilirler" dedi.

manav1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.