Berna Ergin Ajans, Süper Çocuk Festivali'nde

Berna Ergin Ajans, Süper Çocuk Festivali'nde

Türkiye'nin en büyük ve modern fuar alanı İzmir'de Lunapark'ta Süper Çocuk Festivali kapsamında Berna Ergin Ajans standında ve sahnede bayram havası. 20-21 Nisan 2019 cumartesi- pazar "24 saat" 23 Nisan Çocuk şenliği kutlaması.

Birbirinden renkli standların açıldığı "Süper Çocuk Festivali” etkinliği kapsamında Berna Ergin Ajans Çocuk manken model ve oyuncularının da yer alacağı karnaval coskumuzda, bize eşlik eden değerli duayen isimler de var. 

berna-ergin-ajans-(66).jpg

Yönetmenler,yapımcılar,haber spikeri,televizyon kanal kurucuları, sunucular,ajans yöneticileri,cast direktörlerinin jüri olacağı “Çocuk Yıldızlar Sahnede” etkinliği 20/21 Nisan tarihlerinde İzmir Fuar Lunapark’ta gerçekleşecek....

berna-ergin-ajans-(117).jpg

Yetenekleri ve güzellikleri ile sahneyi dolduracak 4/12 yaş çocukların performansları değerli hediyeler kazandırırken, ücretsiz kamera önü oyunculuk eğitimleri  ve sürpriz dizi sinema reklam filmi projelerde rol alma olanağı sağlayacak. 

23-nisan-starlari.jpg

Geleceğin oyuncu adayları çocuk yıldızlara muhteşem bir haberimiz var

Berna Ergin Ajans’ın “Süper Çocuk Festivali “organizasyonu için düzenlediği oyunculuk reklam medya sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan değerli jüri üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilecek etkinlikte bilim,kültür,sanat, alanında pek çok  atölye çalışmalarının yanı sıra defileler ve çocuk oyuncu adaylarının katılımları ile Minik Starlar Geliyor projesi ses getiriyor.   www.bernaerginajans.com cast başvuru formunu dolduran tüm aileler etkinliğe katılabilecek. 

berna-ergin-ajans-(118).jpg

YAPTIĞIMIZ HER ETKİNLİK İŞTE BUNUN İÇİN; SEN YAP DİYE...! 
HAYDİ BAŞVUR SEN DE DEFİLEDE, SAHNEDE, EKRANDA YERİNİ AL ...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.