Bertuğ Bayar, "Güzel bir aile ortamı"

Bertuğ Bayar, "Güzel bir aile ortamı"

İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yeni sezon çalışmalarına devam eden Altınordu'nun Akhisar Belediyespor’dan kadrosuna kattığı golcü futbolcu Bertuğ Bayar, Altınordu’da tam bir aile havası ile karşılaştığını söyledi.

Altınordu’nun Akhisar Belediyespor’dan kadrosuna kattığı golcü futbolcu Bertuğ Bayar, Altınordu’da tam bir aile havası ile karşılaştığını söyledi. Kırmızı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıklarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde devam ediyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden golcü futbolcu, “Çalışmalar çok güzel geçiyor. Buraya yeni geldim. Gerçekten çok güzel bir aile ortamı ile karşılaştım. Bir an önce takıma adapte olmak istiyorum. Böylesine güzel bir ortamı ilk kez görüyorum. Bu söz lafın gelişi değil, burada tam bir aile ortamı var” diye konuştu.

6259.jpg

Öz Kaynak Sistemi’nden yetiştikten sonra A Takıma yükselen Yusuf Can Esendemir de “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Lige de iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Bu sezon lige iddialı hazırlanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.