'Beş kuruşluk dava'ya karşı bir milyonluk dava!

'Beş kuruşluk dava'ya karşı bir milyonluk dava!

Süleyman Soylu, kendisine '5 kuruş değer biçen 'Kılıçdaroğlu’na, 1 milyonluk tazminat davasıyla karşılık verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha önce hakkında “ederi kadar” diyerek 5 kuruşluk manevi tazminat davası açan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ‘hakaret’ iddiasıyla 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

FETÖROMAN

Twitter’dan bir mesaj paylaşan Soylu, şunları yazdı: “Tam bir FETÖroman Kılıçdaroğlu önce hakaret eder, sonra verdiğimiz cevaba hakaret davası açar. İşin garibi, FETÖ’cülük davası hâlâ devam eden avukatı C.Ç. (Celal Çelik) de müvekkili gibi hem hakaret eder hem de Kılıçdaroğlu adına dava açar. Biz de Kılıçdaroğlu’na, hakaretleri için 1 milyon liralık dava açtık.”

FOTOROMAN

Kılıçdaroğlu, CHP Yoksulluk Ofisi kurucusu Hacer Foggo’yla, Türkiye’de kullanımı hızla artan metanfetamine karşı halkı uyardığı bir video yayınlamış, bu videoda Soylu’ya şöyle seslenmişti: “O da fotoromancı ya.. Saray da çok iyi biliyor ki bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye. ‘Paralarınızı getirin, her şeye göz yumacağız’ dediler ve göz yumdular. Bunlar onunla bununla poz veren, Breaking Bad Süleyman, ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Belediye başkanlarımızla da konuştuk gencecik evlatlarımız için mücadele vereceğiz. Bu çetelere, rezil adamlara asla sokaklarımızı teslim etmeyeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.