Beşikçioğlu: Mansur Başkanla aramda sıkıntı olmaz

Beşikçioğlu: Mansur Başkanla aramda sıkıntı olmaz

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile haklarında çıkan iddialara ilişkin yaptığı açıklamada "Mansur Başkanla aramızda asla sıkıntı olmaz. İki Ankaralı, Ankara'ya çok iyi işler yapacağız" dedi.

Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Etimesgut Belediye Başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığını ziyaret etti. Beşikçioğlu'nu CHP İl Başkanı Ümit Erkol karşıladı. Ziyarette Erdal Beşikçioğlu ile Erkol, Etimesgut'a ilişkin projeleri masaya yatırdı. Ardından kameralar karşısına geçen ikili, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP İl Başkanı Erkol, “Böyle bir aday tercihi yaparak doğru yaptığımı bir kez daha anlamış oluyorum. Ben muhtemelen 1 Nisan sabahı Etimesgut Belediyesi'nin önünde sizi bundan daha çok kamera karşılayacağını sanıyorum” dedi.

Ankara'da yavaş yavaş belediye başkan adaylarını açıkladıklarını hatırlatan Erkol, “Büyük ilçelerimizden bu seçimi kazanmaya yakın olduğumuz ve kazanacağımızı düşündüğümüz ilçelerden bir tanesi Etimesgut. Biz Behzat C.'nin Etimesgut'a çok yakışacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.
Beşikçioğlu ile bir değerlendirme yaptıklarını kaydeden Erkol, “Vali rolünün beklenen bir belediye başkanının tüm vasıflarını taşıdığını daha önceden ifade etmiştik. Gerçekten çok saygın ve kıymetli bir valiydi. İnanıyorum ki beş yılının sonunda o ‘vali' rolünü geride bırakan bir belediye başkanlığı performansı sergileyecek” ifadelerini kullandı.

Erdal Beşikçioğlu ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarında hiçbir problem olmadığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Mansur başkan benim için bambaşka bir yerde, çok değerli bir isim. Onun için de aynı şekilde düşünüldüğümü düşünüyorum. Televizyonda seyrettiği durumları ben yaşamadım açıkçası. Vay dedim ya siyasette enteresanmış yani. Mansur başkanımla benim bir sıkıntım olmaz. Mansur başkanın da benimle asla bir sıkıntısı olamaz. İkimiz de Ankaralıyız, iki Ankaralı, bu Ankara'ya çok yakışır.”

Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığını kazanmasının ardından oyunculuğu bırakmayacağını ve hobi olarak devam ettireceğini de belirtti.

gdoruouwgaaajg7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.