Beşiktaş AZ Alkmaar Maçı Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş AZ Alkmaar Maçı Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş AZ Alkmaar hazırlık maçı saat kaçta hangi kanalda

Beşiktaş AZ Alkmaar hazırlık maçı ile bugün karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde İlk 11'ler açıklandı. Beşiktaş AZ Alkmaar karşısında sahaya çıkacak 11'inde kalede Utku ve forvette Hamza yer alıyor. Spor severlerin yayın bilgilerini merak ettiği karşılaşmanın detayları da açıklandı. Peki Beşiktaş AZ Alkmaar hazırlık maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş AZ Alkmaar maçı ile siyah-beyazlılar milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Kadrosunda bulunan oyuncuların form durumunu ayakta tutmak için düzenlenen hazırlık maçında Beşiktaş bugün sahasında Az Alkmaar ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde iki takımda kadroda şans bulamayan oyuncuları değerlendirme hedefinde.

Beşiktaş AZ Alkmaar maçı bugün heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşma olacak. Hazırlık maçı olmasına karşın liglerinde iyi performans gösteren iki takımın mücadelesinde kadro şansı bulamayan oyuncuların ağırlıkta sahaya sürülmesi bekleniyor.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ
Utku, Beck, Marcelo, Atınç, Adriano, Necip, Tolgay, Gökhan İnler, Kerim, Olcay, Hamza

Beşiktaş AZ Alkmaar maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş AZ Alkmaar karşılaşması bugün saat 15:00'da başlayacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Erdem Bayık yapacak. Mert Güzence dördüncü hakem olacak. Beşiktaş AZ Alkmaar karşılaşması BJK TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Beşikteş, lige verilen milli arada Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile hazırlık maçı yapacak. 12 Kasım Cumartesi günü Vodafone Arena’da oynanacak mücadele saat 15:00’da başlayacak. Karşılaşma, BJK TV'den canlı olarak yayınlanacak. Kombine kart sahibi taraftarlar, AZ Alkmaar maçını kombine kartlarıyla ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.