Beşiktaş Formasında Türk Bayrağı Tartışması

Beşiktaş Formasında Türk Bayrağı Tartışması

Beşiktaş formasındaki Türk bayrağı olmaması yeni bir tartışma başlattı.

Beşiktaş Kulübü, futbol takımının 2016-17 sezonunda giyeceği formaları satışa çıkardı. Ancak formalarla ilgili bir detay büyük tartışma yarattı. Bilindiği üzere, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olan takımlar, formalarında Türk Bayrağı taşımaya hak kazanıyor. 

5762525a67b0a904d882be00.jpg

Kartal Yuvası'nın resmi Twitter hesabından dün bir açıklama yapılarak, yeni sezon formalarında Türk Bayrağı arması bulunmadığı bildirildi. Beşiktaş Kulübü'nın resmi hesabı tarafından retweet edilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kartal Yuvası mağazalarımızda taraftarlarımıza satışa sunulan formalarda Türk Bayrağı arması bulunmayıp, 2016-17 seonu forması satın alan taraftarlarımızdan talep edenlere Türk Bayrağı arması bedelsiz olarak temin edilecek ve bedelsiz olarak baskısı yapılacaktır."

Formalara Türk bayrağının konulmaması ve Beşiktaş Kulübü'nün 'isteyenlere bedelsiz olarak baskı yapılacaktır' açıklamasını yapması sosyal medyada günün konusu oldu.

Konu ile ilgili görüş bildirenlerin çoğu olaya tepki gösterirken, destek verenler de oldu.

İşte o görüşlerden bazıları:

- Şaka mı? Bayrağa opsiyon koymak nedir? (zoltarinmabedi)

- Gereksiz bir opsiyon olmuş. Bizler yıllarca armamızdaki Türk bayrağı ile övündük. Şimdi göğüsteki Türk bayrağı opsiyonel olacak ne demek? (saykop)

- Ay yıldızın tam ortada olmasını çirkin bulan taraftarlar için böyle bir opsiyon sunulmuş olduğunu düşünüyorum. Olayı başka yerlere çekmeye gerek yok. (geyigindibi)

- Galatasaray da yıllardır bunu opsiyonel olarak sunuyor, altında bir şey aramanın anlamı yok. formaların üretimi ocak şubat ayında başlıyor, şampiyonluk mayıs ayında belli oluyor. Ne yapsın adamlar, bayrak basmak için üretimi mayıs ayında mı başlatsınlar? (filth01)

- Daha önce aklınız nerdeymiş dediğim opsiyon. (qruelpoweroverwhelming)

- Kimisi formasına bayrağı eklemeye bile tereddüt ederken, kimisi de kazandığı Türkiye Kupası sonrası bayrağı armasına gururla ekliyor. (büyükaltay)

- Formalar aylar öncesinde basılıyor evet. Ee isteyene Türk bayrağı basabiliyorlarsa hepsine basabilirler. Bu nasıl bahane? (godmother theme)

- İtalya'daki gibi, ufak bir şampiyonluk apoleti olsa eyvallah, opsiyon koyma. Ama kocaman ve orta kısma yerleştirilmiş bir bayrağa ne gerek var? Yıl olmuş 2016, takımın yarısı yabancı, bunu da mı milli mesela haline getirdiniz be?! Ayrıca, Vodafone yazısını neredeyse futbolcunun ağzının içine girecek kadar yukarı almak da neyin nesi? (dozi89)

- Mc Donalds benzeri uygulama. 2,5 TL fark ile menünüze bayrak da ister misiniz? (smete)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.