Beşiktaş Puan Farkını Sekize Çıkardı

Beşiktaş Puan Farkını Sekize Çıkardı

Lig bitimine 5 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını sekize çıkaran Beşiktaş ligdeki konumunu perçinledi.

Beşiktaş ligde ilk sıradaki yerini dün oynanan Sivasspor karşılaşmasıyla bir kere daha perçinledi. Beşiktaş en yakın rakibi Fenerbahçe'yle arasındaki 5 puan farkını Sivasspor'u yenerek 8'e çıkardı. İlk yarının golsüz bittiği Sivasspor karşılaşmasında Beşiktaş, ikinci yarıda gol kralı Gomez'in attığı gol ile öne geçti. 62. dakikada ceza sahası içerisinde Gomez'in yere düşürülmesi üzerine kazanılan penaltıyı kullanan Oğuzhan, bir gol daha atarak skoru 2-0 yaptı. 90+3'te ise Sivasspor'dan Aatif lig liderinin kalesine topu sokabildi.

Lig birincisi siyah beyaz takım, deplasman karşılaşmasına çıktığı Sivasspor'u yenerek puanını arttırdı. En yakın rakibi olan Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını 5'ten 8'e çıkarmayı başaran Beşiktaş'ta her iki golde Gomez sayesinde atıldı. İlk golü Gomez bizzat atarken, ikinci golde ise Sivasspor'un ceza sahası içerisinde Gomez'e yapılan faulün penaltısı sayesinde Oğuzhan attı.

Fenerbahçe Puan Kaybederse fark çok daha fazla açılacak

Beşiktaş ve Sivasspor karşılaşmasında yakaladıkları gol pozisyonlarını iyi değerlendiremeyen Frei, Olcay ve Gomez yüzünden siyah beyaz takım, ilk yarı gol atamadı. İlk yarının golsüz beraberlikle sonuçlanmasının ardından 58. dakika Gomez'in attığı gol ilk gol oldu. 62. dakikada ise Gomez'e yapılan faulün ardından penaltıyı kullanan Oğuzhan bir gol daha attı. 2-0 olan skor 90+3'te Aatif'in golüyle 2-1 oldu.

Gomez'e yapılan faul penaltı olarak döndü

Gomez golü atmasının ardından sadece 2 dakika sonrasında Sivasspor'un ceza sahası içerisinde İbrahim ile ikili mücadeleye giren, İbrahim'in müdahalesiyle yere düşerek tamına penaltı kazandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.