Beşiktaş Resmi Olarak Kupa İçin Başvurdu

Beşiktaş Resmi Olarak Kupa İçin Başvurdu

Beşiktaş'ın futbol takımı şampiyonluk yarışında öne geçince kupanın Vodafone Arena'ya getirilmesi için başvurdu.

Beşiktaş yönetimi ayrıca siyah beyaz takımın Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın Vodafone Arena'da gerçekleşmesi talebinde bulundu. Türkiye Futbol Federasyonuna başvuran kara kartal yönetimi resmi başvurusunu yapmış oldu.

Siyah beyazlıların şampiyonluğunu resmi olarak ilan etmesi için bu hafta oynanacak Osmanlıspor maçından 1 puan çıkarması yeterli olacak. Yönetim bu durumu göz önünde bulundurarak, şampiyonluk kupasının maç günü Vodafone Arena'da olmasını istedi. Olası bir şampiyonluk durumunda maçın hemen ardından, taraftarının önünde kupayı kaldırmak isteyen Beşiktaş'ın talebini değerlendirmeye alana Türkiye Futbol Federasyonu, cevabını kısa süre içinde kulübe iletecek.

Beşiktaş'ın TFF'den bir diğer talebi ise 34. hafta deplasmanda oynayacakları Torku Konyaspor maçıyla ilgili oldu. Şampiyonluğun 33. hafta itibari ile kesinleşmesi durumunda son hafta maçını Vodafona Arena'da oynamak isteyen Beşiktaş, bu konuda da TFF'den cevap bekliyor.

Torku Konyaspor ile maçın İstanbul'da olması konusunda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, TFF'nin kabul etmesi durumunda son hafta maçını da taraftarlarının önünde oynayacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.