Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Ankaragücü Karşısında Kazanarak Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Ankaragücü Karşısında Kazanarak Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek üst üste 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek üst üste 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Siyah beyazlı ekip, maça hızlı başlayarak Salih Uçan'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Ankaragücü'nün bulduğu golle skor eşitlendi. Ancak Vincent Aboubakar'ın 73. dakikada attığı gol, Beşiktaş'a galibiyeti getirdi.

Maçtan sonra yapılan basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının galibiyeti hak ettiğini söyledi. Güneş, "Sonuçta kazanmak önemliydi, oyuncularımız 3 puanı hak etti. Bu maçla yeni bir başlangıç yapmak istedik." dedi.

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Omar Colley ve Onur Bulut, Ankaragücü karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. Özellikle savunmada etkili bir performans sergileyen Omar Colley, maçın sonuna kadar rakip takımın ataklarını engelledi. Onur Bulut ise orta sahada istekli bir görüntü çizdi.

Maç sonrası N'Koudou transferiyle ilgili de konuşan Şenol Güneş, futbolcunun transfer olup olmayacağına dair kararın kendisinde olduğunu söyledi. Güneş, "N'Koudou için transfer izni verdik. Karar kendisinin. Transfer durumunda değişiklikler var. Gitmesine izin verdik ama son durumu ne bilmiyorum." dedi. rulet siteleri

Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 44'e yükseltti ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Siyah beyazlılar, önümüzdeki hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Şampiyonluk yarışında geri kalmak istemeyen Beşiktaş'ın, Kayserispor karşısında da galibiyet hedefi olduğu belirtiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.