BEŞİKTAŞ:2 TRABZONSPOR:2

BEŞİKTAŞ:2 TRABZONSPOR:2

BJK Trabzon canlı skor kaç kaç ?

90 ' Trabzonspor bir kez daha gole yaklaştı! Kornerde arka direğe açılan topta Rodallega çaprazda uygun pozisyondan vurdu, top dışarı gitti.

90 ' Maçın sonuna 4 dakika eklendi

86 ' Trabzonspor'da Castillo'nun pasında Burak Yılmaz için ofsayt bayrağı havada

85 ' Rodallega'nın sağdan ortasında top kale sahasındaki Burak Yılmaz'ı aştı ve tersten taca gitti.

84 ' Lens'in sağdan ortasında Hubocan'a çarptı top. Trabzonsporlu futbolcu yerde kaldı. Beşiktaşlılar topu dışarı atmayıp atağa devam etti ancak pozisyonu sonlandıramadı.

82 ' Hugo Rodallega, Beşiktaş'a karşı oynadığı maçlarda 5. golünü kaydetti.

80 ' GOL! Rodallega attı! Skor 2-2 Beşiktaş'ın kaçan mutlak pozisyonunun dönüşünde Pereira'nın sağdan ortasında iyi yükselen Rodallega'nın kafa vuruşunda Fabri'nin müdahalesine rağmen top ağlara gitti.

59 ' GOL! Jeremain Lens attı! Beşiktaş 2-1 önde!

27 ' Sosa ceza alanına girerken Medel onu faulle durdurdu ve sarı kart gördü.

25' Alvaro Negrodo'nun şutunda top direkten dışarı çıktı.

23 ' Beşiktaş Talisca ile hızlı çıktı. Soldan ortası etkisiz.

22 ' Abdulkadir'in pasında sağ çaprazda yerden vuran Olcay topu ağlara gönderdi.

GOL! Olcay Şahan attı! Trabzonspor 1-1'e getirdi skoru 

18 ' Orta alanda topu kapan ve hücuma çıkan Abdulkadir'e Gary Medel faul yaptı. Hakem Medel'i uyardı.

15 ' Beşiktaş'ın Trabzonspor'a attığı son 3 golün ikisine Talisca imza attı.

12'Beşiktaş Golü buldu. Talisca 1-0. Babel ile duvar pası yapan Talisca ceza alanı ön çizgisi üzerinde sol ayağıyla çok iyi vurdu, top sol köşeden ağlarla buluştu.

3 ' Ceza alanına girerken Talisca yerde kaldı. Beşiktaş kritik bir noktadan serbest vuruş kazandı.

2 ' Pereira'nın uzun tacında Kucka ceza alanı içinden vurdu, top Fabri'de kaldı.

1' Maç Başladı. Her iki takımada başarılar

MAÇIN İLK 11'LERİ BELLİ OLDU!

Beşiktaş: Fabricio,Pepe,Necip Uysal,Caner Erkin,Dusko Tosic,Anderson Talica,Ryan Babel,Lens,Medel,Tolgay,Negrodo

Trabzonspor:Onur,Okay,Hubocan,Durica,Joao,Abdülkadir Ömür,Jose Sosa,Kucka,Olcay,Onazi,Burak Yılmaz

Beşiktaş stada geldi

Süper Lig'in 7. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi siyah-beyazlı kafile stada giriş yaptı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. İki takım için de önemli olan bu karşılaşma öncesi siyah-beyazlı kafileyi taşıyan otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında Vodafone Park'a giriş yaptı. Takımın stada girişi esnasında Beşiktaş taraftarı takımlarına tezahürat ve alkışlarla destek verdi. 

Trabzon taraftarı Vodafone Park'a geldi

Süper Lig'in 7. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçını izlemek için gelen bordo-mavili taraftarlar, gruplar halinde stada alındı. 

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, bu akşam sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Bu önemli mücadeleyi izlemek isteyen bordo-mavili taraftarlar, yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı. Taraftarın stada girişi sırasında herhangi bir olay yaşanmadı. Trabzonspor taraftarı, Vodafone Park'a gelişi sırasında takımları lehinde tezahüratlarda bulundu.

Trabzonspor, Beşiktaş maçı için İstanbul’a gitti

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için özel uçakla İstanbul’a gitti.

Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla İstanbul'a hareket eden Trabzonspor'da eksik bulunmazken tam kadro ile Beşiktaş maçına gidildi. Trabzon Havalimanı'ndan az sayıda taraftar tarafından uğurlanan bordo-mavili futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 89. randevuda

Süper Lig'in 7. haftasında Vodafone Park'ta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, bordo-mavili ekip ile lig tarihindeki 89. mücadeleye çıkacak. Bu maçlarda siyah-beyazlıların 35'e 32 üstünlüğü var.
Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, yarın 19.30'da sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ligde geride kalan 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak, 13 puanla 2. sırada bulunurken, bordo-mavili ekip ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 9. sırada yer buldu.

3 farkla önde

Süper Lig'de daha önce 88 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Trabzonspor, 89. karşılaşmaya hazırlanıyor. Bu rekabette siyah-beyazlı ekip, 35 mücadelede rakibini mağlup ederken, Karadeniz ekibi ise 32 maçtan galip ayrıldı. 21 karşılaşma da beraberlikle noktalandı. Kartal, ligde bordo-mavililere karşı oynadığı son 11 maçta ise 6 galibiyet alırken, sadece 1 kez mağlup oldu. 4 mücadelede de kazanan taraf olmadı.

Kadroda 3 eksik

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi sonrası yankılar sürerken, kadrodaki önemli eksikler göze çarpıyor. 6. haftada sarı-lacivertlilere karşı oynanan mücadele sonrası cezalı oyuncular, siyah-beyazlı takımın geniş kadrosunda Trabzonspor'a karşı alternatiflere yol açacak. Derbide kırmızı kart gören Quaresma, Oğuzhan ve Atiba bordo-mavili takıma karşı sahada olmayacak. Portekizli oyuncu Quaresma'nın yerine Lens'in sahada olması beklenirken, Atiba ve Oğuzhan ikilisinin yerine ise Medel ve Tolgay'ın görev yapması öngörülüyor.

Derbinin izleri

Beşiktaş'ta 3 cezalı oyuncunun yanı sıra Teknik Direktör Şenol Güneş de derbi olaylarından olumsuz etkilenen diğer isim oldu. Saha olayları nedeniyle PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) tarafından 1 maç men cezası alan Güneş, Trabzonspor mücadelesini tribünden takip edecek. Şenol Güneş'in yokluğunda kulübeden oyuna yardımcı antrenör Şeref Çiçek müdahale edecek.
Mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Özay yapacak.  

Ersun Yanal'dan değişim rüzgarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları zorlu müsabaka öncesi köklü değişikliğe gidecek. Deneyimli teknik adam, en önemli neşteri ise takım savunmasını yeniden dizayn ederek vuracak. 

Sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 4-3 mağlup olmasının ardından eleştirilerin odağında olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynayacakları zorlu Beşiktaş müsabakası öncesi takım içinde bir dizi değişikliğe gidecek. Gol yollarında yaşanan sıkıntıyı Burak Yılmaz'ın transfer edilmesiyle gideren bordo-mavililer savunma hattında ise aynı istikrarı yakalayamadı. 14 gol atan Karadeniz ekibi kalesinde ise 13 gol görerek, ligin en çok gol yiyen takımları arasındaki yerini aldı. Savunmada yaşadığı zafiyetlerle dikkat çeken Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesinde en çok bu bölge üzerinde duruyor.

Savunma değişecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezon başından beri değişikliğe gittiği savunma bölgesinde yine değişiklik yapacak. Sezona savunma bölgesinde Uğur ve Durica ile başlayan ardından Uğur, Mustafa Akbaş yapan deneyimli teknik adam ilerleyen haftalarda ise Mustafa Akbaş ve Okay'a görev verdi. Son hafta ise Okay ve Durica yapan deneyimli teknik adamın Beşiktaş maçında stoper bölgesinde yine değişikliğe gitmesi bekleniyor. Yanal'ın, savunma oyuncularına hazır olun mesajı verirken yeni transfer Hubocan ile birlikte Durica'nın formaya en yakın isim olduğu belirtiliyor.

Özel görüşmeler yapıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor maçında alınan tarihi yenilginin nedenlerini araştırmak için oyuncularıyla özel görüşmeler yapıyor. Olması muhtemel sıkıntıyı tespit edip önlem almayı planlayan deneyimli teknik adam Beşiktaş ile oynanacak olan zorlu müsabaka öncesi motivasyonu sağlayarak İstanbul'a surunsuz gitmek istiyor.

Futbolcular kenetlendi

Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan tarihi yenilginin şokunu yaşayan futbolcular Beşiktaş maçını kazanarak başta yönetime, Teknik Direktör Ersun Yanal ve camiaya kendilerini affettirmeyi arzuluyor. Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, Burak Yılmaz ve Olcay Şahan olmak üzere sık sık bir araya gelen futbolcular durum değerlendirmesi yaparak, motivasyonu üst seviyeye çıkartıp, Beşiktaş'ı İstanbul'da yenmeyi hedefliyorlar.

Burak Yılmaz: "Aslanlar gibi Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayız"

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Aytemiz Alanyaspor maçının acısını atlattıklarını belirterek, Beşiktaş maçına konsantre olduklarını söyledi.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak açıklamalarda bulundu.

"Tekrardan bir bağ oluşturduk ve uyanışa geçtik"

Aytemiz Alanyaspor karşısında aldıkları sonucun futbolda olduğunu belirten Burak Yılmaz, "Her şeyden önce bunlar futbolda var. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Geçmişte yaşamışlığımız da var. Trabzonspor oyuncuları olarak, hocası olarak, başkanı ve yönetimi olarak böyle bir mağlubiyetin sorumlusunu hepimiz üstümüze alıyoruz. Bunun açısını çektik. Çekmeye de razıyız ama bu olay bu maç bitmiştir. Şimdi önümüze bakıyoruz. Beşiktaş maçımız var. Zaten yaptığımız ve yapmadığımız her şeyi analiz ettik. Tekrardan bir bağ oluşturduk. Belkide böyle bir mağlubiyet kötünün iyisi olarak değerlendirip bir uyanış oldu. Aytemiz Alanyaspor maçının devre arasına kadar her şey çok iyi gitti. Camianın çok farklı düşünceler içersin de olduğu, 90 dakika sonunda mağlubiyetle tekrar düşüncelerin değiştiği bir maç oldu. Ama biz tekrardan devre arasında olduğu gibi düşünüyoruz. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. İyi bir arkadşalığımız var" dedi.

"Aslanlar gibi Beşiktaş maçına konsantre olduk"

Burak, bir birine bağlı bir ekip olduklarını belirterek, "Yazılanlar çizilenler gibi değil bir birine bağlı olan bir ekibiz. Biz hedefimizden şaşmadık. Futbolda böyle şeyler olabilir ama biz Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz. Allah'ın izniyle Beşiktaş maçını alıp önümüze bakmayı düşünüyoruz. Söylenenler gibi değil, ahlarla değil aslarlar gibi maçımıza konsantre olmuş durumdayız. O yüzden böyle şeyler yaşanır, bunu kötünün iyisi olarak düşünüp. Tekrardan bir uyanışa girdik" ifadelerini kullandı.

"Kendi aramızda toplantı yaptık "

'Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası neler hissettiniz?' sorusuna ise Burak, "Maçla alakalı söylenecek pek fazla bir şey yok. Yapacağımız yorum yok. Basiretimiz bağlandı ve çok üzgünüz, mutsuz.Yerlisi, yabancı hepimiz ayrı ayrı üzgünüz ama dediğim gibi burada çok tecrübeli oyuncular ve çok tecrübeli hocamız var. Bu olayı bu krizi iyi yönetmesini bilen insanlar var. O yüzden üzüntüden çabuk olarak kurtulmamız gerekiyordu ve dün itibariyle kendi aramızda yaptığımız toplantılarda gördük ki biz bu durumu atlattığımız düşünüyorum. Biz tamamen Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayız. Üzüldük ama geçti" şeklinde cevap verdi.

"Bayrağı bırakacak, yarışı bırakacak bir takım değiliz"

'Aytemiz Alanyaspor maçında 3-0 öndeyken takım kazanmış havasına mı?' girdi sorusuna ise Burak, "Doğrudur. Bunlar futbolda var. Belki daha da fazla atabilirdik. Taraftarlarımız böyle düşünebilir ama daha çok 3-0 öne geçeceğimiz maçlar olacak. Bu uzun bir maroton ama bunlarla bayrağı bırakacak yarışı bırakacak ne takımız ne de oyuncularız. Ne de hocamız var. Futbol kazasıydı geçti gitti diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

Sakatlığının sorulması üzerine ise Burak, "Bununla ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok. Gerekli kişiler neyin ne olduğunu biliyor. Ben kendim şöyle veya böyle diye konuşmak istemiyorum. Sakatlığımla ilgili fazla konuşacak bir şey yok. Antrenmana çıkıyorum ve iyim. İyi olmaya çalışıyorum. Sakatlığımın ne durumda olduğunu bilmesi gereken herkes biliyor" dedi.

Esteban'ın soyunma odasında yaşadıklarıyla ilgili olarak ise Burak, "Ben Esteban'ın yanındaydım. Doğrusunu benden duyun. Esteban çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendi tercihidir. Kendi çıkmak istedi. Kendisini iyi hissetmediğini ve oyuna devam edemeyeceğini söyledi. Ondan sonra da hiç birimizin haberi yokken oyundan çıktı. Onun kendi kararıdır. Vücuduyla alakalı bir sıkıntı olduğunu söyledi. Onun yerine genç kardeşimiz Uğurcan Çakır girdi" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.