Beşiktaş'ın Borcu Kalmayınca Avrupa Yolu Göründü

Beşiktaş'ın Borcu Kalmayınca Avrupa Yolu Göründü

Beşiktaş A Futbol Takımı'nın borçlarının kapatılmasının ardından siyah beyaz takımın Avrupa kupalarına katılımasının önünde engel kalmadı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 2015'e ait tüm borçların ödendiğini belgesini UEFA'ya verdi. Beşiktaş Futbol A. Ş.'nin Beşiktaş A Takıma ait tüm borçları tek tek ödedi. Önümüzdeki sezon için tüm istenenleri karşılayan siyah beyaz formalı takımın önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmasının önünde engel kalmadı.

Spor kulübünün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi siyah beyaz taraftarlarını sevindirecek haberi müjdeledi. 2015 yılından kalan vergi borçları ve futbolcu paralarının ödendiğini belirten Çebi, borç kalmadı belgesinin UEFA'ya gönderilmesiyle beraber tüm şartlarının halledilerek, Avrupa kupalarına katılmanın önünde hiçbir engel kalmadığını duyurdu

medyaege-besiktas

Satılan kombinelerle, üçlü biletlerle para toplandı

Takımın sabah yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden, Ahmet Nur Çebi, takımın tüm taraftarlarına teşekkür ederek, takımı taraftarların taşımaya başladığını ifade etti.  İkinci başkan, Beşiktaş'ın stadyumu olmadığı için gelirlerinin düştüğünü dile getirerek, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla beraber,  taraftarların satın aldığı kombine ve üçlü biletlerle gelirin tekrar yükseldiğini söyledi. Borçların kapatılmasının bu sayede gerçekleştiğini belirten Çebi, UEFA'ya sunulan belgeyle beraber takımın para kazanmaya başladığının da gösterildiğini ifade etti.

Taraftara teşekkür etti

Durumun  siyah beyaz camiada memnuniyetle karşılandığının altını çizen ikinci başkan taraftarın takımı taşıdığını yineleyerek takımın borcu olan 17 milyonu taraftarın ödediğini söyledi. Öte yandan borçların ödenmesi ve stadyum gelirlerinin bir anda artmasıyla beraber Beşiktaş'ın çok rahat kredi alabilecek hale geldiğini söyleyen ikinci başkan, takımın bu hale gelmesinin taraftarın takıma sahip çıkmasıyla olduğunu söyleyerek taraftarlara teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.