Beşiktaş’ta Babel çıkmazı

Beşiktaş’ta Babel çıkmazı

Brezilya ekibi Flamengo, Babel için Beşiktaş’a 4 milyon Euro (21 milyon TL) teklif etti.

İlk etapta Hollandalı futbolcuyla ayrılığa sıcak bakmayan yönetim, tecrübeli ismin sözleşme uzatmak için 3 yıllık kontratta ısrarcı olması sebebiyle yolları ayırmaya daha sıcak bakıyor.


Siyah- Beyazlılar’a önceki sezonun ara transfer döneminde İspanya temsilcisi Deportivo’dan transfer olan Ryan Babel, Kara Kartal’da ortaya koyduğu başarılı performansla takıma önemli katkı sağlamıştı. Beşiktaş’ta çıktığı 70 maçta 23 gol ve 12 asistlik performans sergileyen Hollandalı futbolcuya, Kartal’daki etkili görüntüsünün ardından Brezilya Ligi ekibi Flamengo talip olmuştu. 31 yaşındaki kanat oyuncusu için 4 milyon Euro’luk (21 milyon TL) teklif alan yönetim, bu oyuncuyu gönderip göndermeme konusunda kararsızlık yaşıyor. Deneyimli ismin kulüple 1 yıllık kontratının kalmasını göz önünde bulundurarak ilk olarak yeni sözleşme konusunda Babel’le temasa geçen Beşiktaş’ın, “3 yıllık yeni anlaşma isterim” geri dönüşü aldığı kaydedildi.

Başkan noktayı koyacak

Babel’den gelen bu isteğe olumlu bakmayan yönetimin, oyuncusunun gelecek sezon sonunda boşa çıkma ihtimalini düşünerek satış konusuna daha sıcak baktığı belirtildi. Başkan’ın bu konuyu son olarak teknik direktör Şenol Güneş’le görüşüp sonrasında kesin kararını vereceği kaydedildi.
 

Kaynak: Fanatik

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.