Beşiktaş'ta sıcak gelişme!

Beşiktaş'ta sıcak gelişme!

Beşiktaş’ta 92 milyon Euro’luk futbol bütçesi 50 milyon Euro’ya düşecek. Bu, gidecek 2 oyuncunun yerine 1 takviye anlamına geliyor.

Şampiyonluk parolasıyla çıktığı 2017-18 maratonunu 4. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi vizesi alabilen Beşiktaş’ta planlar değişti. Devler Ligi’ne uzak kalınması nedeniyle gelirler hayli azalacağından futbol şubesine ayrılan bütçede de kısıtlamaya gidilecek.
 
Siyah-beyazlı yönetim, geride kalan sezonda kullanılan 92 milyon Euro’yu zorunlu olarak 50 milyon Euro seviyesine çekecek. Bu da takviye girişimlerinde radikal adımlar atılması anlamına geliyor. Öncelikle kadrodaki oyuncu sayısı azaltılacak. Sözleşmesi bitenlerin birçoğuyla da yeniden anlaşılmayacak. 
 

LOVE VE NEGREDO YOLCU
 
Dusko Tosic’i 5 milyon Euro bonservisle Çin temsilcisi Guangzhou’ya satan Başkan Fikret Orman ve kurmayları, beklentileri karşılayamayan Brezilyalı Wagner Love ile İspanyol Alvaro Negredo’yu da elden çıkartacak. UEFA Finansal Fair-Play kriterleri gerçeğinden de hareketle kemer sıkma politikası izlenecek. Bir başka ifadeyle, giden maliyetli her 2 futbolcunun yerine düşük rakamlarda sadece 1 isim alınabilecek.

Kaynak: Şampiy10
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.