Beşiktaş'ta Yeni Tartışma

Beşiktaş'ta Yeni Tartışma

Beşiktaş'ta tartışma başlatacak yeni olay.

Beşiktaş’tan ayrılmak istediği için antrenmanlara çıkmayan ve bu nedenle kadro dışı bırakılan Jose Sosa, geçtiğimiz günlerde affedilmişti.

SOSA SATILDI MI?

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre Beşiktaş, uzun sürüdir Sosa ile ilgilenen Milan’ın son yaptığı 7.5 milyon Euro değerindeki teklifi kabul etti.

6 milyon Euro’luk teklifin Beşiktaş’ın istediği düzeye yükseltmesiyle tarafların el sıkıştığı iddia edilirken, Arjantinli yıldızın gelecek hafta Milan kadrosuna katılacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN YALANLAMA GELDİ

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün hurriyet.com.tr sitesinde özel haber olarak verilen 'Sosa için müthiş iddia' başlıklı haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sözleşmesi devam eden oyuncumuz Sosa geçtiğimiz hafta itibariyle A takımımızla antrenmanlara çıkmaya başlamış olup, haber sitesinde yazılan transfer haberi doğru değildir. Taraftarımızın ve kamuoyunun kulübümüz dışında yapılan bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz." denildi.
 
31 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon 41 resmi maçta forma giymiş ve 9 gol 13 asistlik bir performans sergilemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.