Beşiktaş'tan Taraftarına Kombine Satışı Teşekkürü

Beşiktaş'tan Taraftarına Kombine Satışı Teşekkürü

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Vodafone Arena'daki kombine biletlerin hepsinin satılmasının ardından resmi sitesi bjk.com.tr'den açıklama yaparak hem biletlerin satıldığını söyledi, hem de taraftarlarına yoğun ilgi için teşekkür etti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Vodafone Arena'daki kombine biletlerinin hepsinin satılmasının ardından resmi sitesi bjk.com.tr'den açıklama yaparak hem biletlerin satıldığını söyledi, hem de taraftarlarına yoğun ilgi için teşekkür etti.

Beşiktaş yönetimi  resmi siteden yaptığı açıklamayla taraftarın açılışını heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın satışa çıkarılan kombine biletlerinin tamamının satıldığını belirtti. Açılış maçının olacağı Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile gerçekleştirilecek müsabakalarda, kombine sahiplerinin öncelikli bilet hakkı bulunduğu belirtilen açıklamada taraftara teşekkür edilerek;  "Taraftarlarımız ve camiamız ile kenetlenerek, nice zaferler yaşayacağımız Vodafone Arena’yı büyük bir gururla açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gücünü taraftarından alan Beşiktaşımız, yuvasına dönüyor…" denildi.

Vodafone Arena'da açılışa az kaldı

Açılış tarihi geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ve Vodafone tarafından ortak düzenlenen basın toplantısıyla açıklanmıştı. İki farklı açılış yapılacağı belirtilen toplantıda, protokol açılışı olarak düşünülen açılış 10 Nisan’da yapılacağı, hemen ertesi gün 11 Nisan’da Bursapor maçı ile beraber geniş katılımlı açılış düzenleneceği açıklanmıştı.

Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklama;

“Yenilenen fiyatlarla dün ve bugün taraftarlarımız kombinelere büyük ilgi gösterdi ve 2016-17 sezonu Vodafone Arena kombinelerinin tamamı satıldı. Yeni yuvamız Vodafone Arena’da 11 Nisan’daki Bursaspor ve sonrasındaki Kayserispor ile Osmanlıspor karşılaşmaları için kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli bilet satın alma hakları bulunmaktadır. Bilet satışlarıyla ilgili detaylar daha sonra açıklanacaktır…

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaşımıza desteğini bir kez daha sergileyen, siyah-beyaz aşkıyla 11 Nisan’ı sabırsızlıkla bekleyen büyük taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Taraftarlarımız ve camiamız ile kenetlenerek, nice zaferler yaşayacağımız Vodafone Arena’yı büyük bir gururla açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gücünü taraftarından alan Beşiktaşımız, yuvasına dönüyor…

11 Nisan’da yeni yuvamız Vodafone Arena’da buluşmak dileğiyle…

Saygılarımızla.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.