Beşiktaş'tan Topal, Gönül ve Erkin ile Görüşme Açıklaması

Beşiktaş'tan Topal, Gönül ve Erkin ile Görüşme Açıklaması

Beşiktaş'ın transferlerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları Fenerbahçeli 3 futbolcuyla sezon sonunda görüşebileceklerini açıkladı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü transferlerden sorumlu isim olan Erdal Torunoğulları, Fenerbahçe'nin Mayıs ayı içerisinde sözleşmeleri bitecek olan Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin için beklenmeyen bir açıklamada bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Torunoğlulları, Fenerbahçe'nin 3 yıldızıyla sezon sonu görüşebileceklerini söyledi. Şampiyonluk mücadelesinde olduklarını hatırlatan Torunoğulları, Şenol Güneş'in istemesi durumunda üç Fenerbahçeli yıldızla görüşebileceklerini belirterek, sezon sürerken futbolcularla temas kurmanın doğru olmayacağını ifade etti.

 

Torunoğulları Mario Gomez'den önce N'Doye ile anlaştıklarını söyleyerek, başkanın yüzde 1 şansın varsa diyerek kendini İtalya'ya gönderdiğini aktararak, yüzde bir şansın gerçek olduğunu söyledi. Gomez'in satılması durumunda bonservisinin yüzde ellisinin alınacağını ifade eden yönetici, Trabzonspor'da forma giyen M'Bia'nın devre arasında Beşiktaş'a gelmek istediğini ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın etik olmayacağını belirterek geri çevirdiğini aktardı.

Anlaşmaya yakın oldukları isimler varmış

Oğuzhan Özyakupoğlu hakkında da konuşan Erdal Torunoğulları, deneyimli futbolcunun fiyatının 8-10 milyon Euro olmadığını çok daha değerli bir futbolcu olduğunu söyleyerek, anlaşamaya yakın olduğu isimler olduğunu söyledi. Torunoğulları anlaşmaya yakın olduğu isimleri ise açıklayamayacağını söyledi.

 

Deneyimli yönetici ayrıca sezon başında Fenerbahçe'nin aldığı Van Persie hakkında da konuştu. Van Persie'yle anlaştıklarını dile getiren yönetici, kulüple de anlaştıklarını söyleyerek bonservis vermeden transfer edeceklerini ancak Fenerbahçe'nin bonservis ödeyerek transfer ettiğini söyledi.

 

Hiç görüşme olmadı, Erkin Inter'e de gidebilir

Futbol gündemine sürekli gelen Caner Erkin geçtiğimiz günlerde Pereira ile tartışmış, bunun sonucunda da kadro dışı bırakılmıştı. Tam bu süreçte İtalyan Futbol gündemine bomba bir iddia düşmüş, Caner'in Inter Milan'a gidebileceği belirtilmişti. Önceki süreçlerde Mancini'de Caner Erkin ile ilgilendiğini ve iyi bir futbolcu olduğunu dile getirmişti.

Torunoğulları her üç isimle de şu ana kadar hiç görüşmediklerini dile getirdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.