Bilal Doğan: “Karabağlar'ı Türkiye'nin en modern ilçesi yapacağız”

Bilal Doğan: “Karabağlar'ı Türkiye'nin en modern ilçesi yapacağız”

Medya Ege TV'de yayın, 'Siyaset Gündemi'ne canlı yayın konuğu olan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bilal Doğan, "Karabağlar'ın kara talihini bu seçimlerde yeneceğiz. Karabağlar'ı Türkiye'nin en modern ilçesi yapacağız" dedi.

Medya Ege TV'de canlı olarak yayınlanan Gazeteci Yazar Ali Eyce'nin hazırlayıp, sunduğu 'Siyasetin Gündemi' programının konuğu AK Parti Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bilal Doğan oldu.

İzmir eksenli, Karabağlar eksenli projelerini anlatan başkan aday adayı Bilal Doğan, "İzmir'in kara bahtı, 20 yıldır maalesef değişemiyor. İstanbul'la yarışmasını beklediğimiz İzmir, kendi çevresindeki illerden bile geri kaldı. Bunun en büyük nedeni, yerel belediyelerin vizyonsuz, projesiz olmasıdır. Sayın Kocaoğlu, İzmir'i iki dönemdir yönetmekte ama İzmir'in temel sorunlarını çözmekte, ilçelerinin temel sorunlarını çözmekten yetersiz kaldılar. Yıllar içinde yapılan projeler, üzerinden uzun yıllar geçtikten sonra bittiğinde maalesef büyüyen şehrin ihtiyaçlarını da karşılayamayacak durumda kaldılar" dedi.

2-521.jpg

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak, belediyecilikte, bakanlıkta üstün başarılı çalışmalar gösteren Nihat Zeybekçi'nin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan olurlarıyla İzmir'e gönderilmesinin İzmir için büyük bir şans olduğunu belirten başkan aday adayı Bilal Doğan, "Karabağlar büyük bir ilçe. Hem yerleşim alanı, hem nüfus alanı, hem ticari alanı, hem de geliri anlamında. Ama bu büyüklüğün karşılığında baktığımızda Karabağlar Belediyesi'nde büyük bir borç, olmayan hizmet var. Bu çelişki, yerel belediyecilikte eksik kalmak, yetersiz kalmak, Karabağlar Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesi gibi kullanmaktan kaynaklanıyor. Karabağlılar bunu hak etmiyor" dedi.

Karabağlar'ın mobilya alanında bir merkez olduğunu ama bunu geliştirmek için Karabağlar Belediyesi'nin bir çivi dahi çakmadığına belirten AK Parti Karabağlar Belediyesi Başkan aday adayı Bilal Doğan, "Bir ilçeyi geliştirmek istiyorsanız, önce o şehrin ticaretinin önünü açmak zorundasınız. Ticaretin önünü açarsanız geliriniz artar ve sonuçta vatandaşların beklediklerini de yerine getirme şansını daha çok yakalamış olursunuz. Bugün Karabağlar'ın gözde mobilya merkezi içler acısı durumda. Yolları berbat, alt yapısı berbat, vizyonu olmayan bir ticaret merkezi olarak, kendisini kurtarmaya çalışır durumda" dedi.

Karabağlarlılar’ın 58 mahallesinin yaşadığı şehircilikten bugün çok ama çok şikayet olduğunu, vatandaşları dinlediklerinde gördüklerini belirten başkan aday adayı Bilal Doğan, "Bizim Karabağlar için vizyonumuz var, bizim Karabağlar için projelerimiz var. Bunları tetkik ettik, araştırdık ve karar kıldık. Ben aday olursam, başkan olursam bunları hayata geçirmeye kararlıyım. Olmasam da, olacak arkadaşlara bunları Karabağlar'ın talepleri olarak vereceğim. Hedefimiz Karabağlar'ı daha yaşanabilir bir ilçe yapmak ve o ilçede yaşayanlar özellikle çocukların geleceğini kurtarmak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.