Bilal Doğan; “Karabağlar'ın kara belediyecilik talihini değiştireceğiz”

Bilal Doğan; “Karabağlar'ın kara belediyecilik talihini değiştireceğiz”

Ak Parti'den Karabağlar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Bilal Doğan; Karabağlar'ın belediyecilik anlamındaki kara talihini değiştireceklerini ifade etti.

Ak Parti'den Karabağlar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve başvuru dosyasını Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca'ya teslim eden Bilal Doğan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karabağlar ilçesinin iki dönemdir CHP Belediyeciliği nedeniyle geri gittiğini iddia eden Doğan, bu kötü gidişe Ak Parti iktidarında son verileceğini ifade etti. CHP Belediyeciliği döneminde kentte belediyecilik anlamında hiç bir icraatın hayata geçirilmediğini savunan Doğan; “CHP Belediyeciliği döneminde kentte hayatı kolaylaştıracak hiç bir gelişme yaşanmadığı gibi nüfusa oranla en borçlu belediyeler arasında ilk sıralarda yer almıştır. Bu dönemde Karabğlarımızda sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamı ileri götürecek belediye çalışmasına maalesef tesadüf edemedik. Belediye bütçesi doğru yönetilemediğinden maalesef ancak personel ücretleri ödenir hale gelmiştir” dedi.

Belediye değil Şube Müdürlüğü

İzmir'in en büyük nüfusuna sahip ilçenin çok kötü yönetildiğini de ileri süren Ak Partili Bilal Doğan, “Maalesef Karabağlar Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Şube Müdürlüğü gibi çalışıyor. Tek yapılan iş çöp toplamak. Onu da yarım yamalak yapmaktadır. Karabağlar'ın belediyecilik anlamında kara talihini yenmek için Ak Part Belediyecliği ile Türkiye'nin örnek belediyesi yapmak için yola çıktık. Bu kötü yönetimi değiştirmek için teşkilatlarımızla, Karabağlarlı hemşehrilerimizden aldığımız güç ile yola çıktık. İnşallah 31 Mart 2019 tarihinde bu kötü yönetimi değiştireceğiz. Karabağlar Belediyesi'ni icraatçı bir belediye haline getireceğiz. Karabağlar'da yeni yollar, yeni bulvarlar ve meydanlar açarak başta trafik problemini çözeceğiz” diye konuştu.

Önceliğimiz Kentsel Dönüşüm

Karabağların imar anlamında ciddi sıkıntılarının mevcut CHP Belediyeciliği döneminde gözardı edildiğine de değinen Doğan, “Kentsel dönüşümü herkesi yerinde ve mahallesinde mutlu olacağı şekilde hükümetimiz ile de koordinasyon kurarak başaracağız. Karabağlarımızı gençlerimize, çocuklarımıza ve ailelerimize hitap eden spor tesisleri, kültür merkezleri, millet bahçeleri, yüzme havuzları, çocuk parkları ve sinemalarla donatacağız. Karabağlar'ın kaderini değiştirecek üniversite projesini hayata geçirmesine katkı sunacağız. Hedefimiz daha yaşanır bir Karabağlar olacak” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.