Bilfen Eğitim kurumlarından erken Öğretmeler günü kutlaması

Bilfen Eğitim kurumlarından erken Öğretmeler günü kutlaması

Bilfen Okulları, bu yıl Öğretmenler Günü'nü Çamlıca’da yeni hizmete açılan Bilfen Garden Etkinlik Salonunda Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Kubat’la kutladı.

Her sene bu özel günü kendine has etkinliklerle kutlayan Bilfen Okulları’nın bu yıl çalışanlarına sürprizi Kubat oldu. Eğitimde, öğrencilerine olduğu kadar eğitimci kadrosuna da önem veren Bilfen Okullarının İstanbul’da çalışan anaokulu, ilköğretim ve lise kademelerinden bin 600 öğretmeni bu sene hizmete açılan Bilfenin yeni etkinlik alanı Bilfen Garden’da 3 gün süren etkinliklerde doyasıya eğlenme fırsatı buldu.  Ayrıca anaokulundan liseye kadar İstanbul’daki tüm kampüslerde görev yapan öğretmenlerin katıldığı gecelerde, kurumda çeşitli kademelerde görev yapan ve 5 – 10 – 15-  20 – 25 – 30 yıllık hizmet sürelerini dolduran çalışanlarda ödüllerini Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün elinden aldılar.

0-(7)-001.jpg

Bilfen Şirketler Topluluğu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün gecenin anlam ve önemi belirten konuşması ile başlayan gecede Öztürk; “Bugün Bilfen Okulları bünyemizde bulunan 33 anaokulu, 19 ilkokul, 18 ortaokul ve 19 lisemiz de yaklaşık 20.500 öğrenciye 4.000’e yakın eğitim personelimizle   hizmet veriyoruz. Sayılardan da anlaşılacağı gibi biz çok büyük bir aileyiz. Siz öğretmenlerimizin sorumluluğu büyük. Ülkemizi çağın ilerisine taşımak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller olarak yetiştirecek olan sizlersiniz. İçimiz rahat, Güvenimiz sonsuz! Çünkü beraber yürüdüğümüz  işini gönülden yapan öğretmen arkadaşlarımız ile yol alıyoruz. Gelecek nesillerimizi yetiştirmek için özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”

0-(5)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.