Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarının açılışı Buca'da yapıldı!

Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarının açılışı Buca'da yapıldı!

Buca Belediyesi ve Uluslararası Göç Örgütü iş birliği ile hayata geçirdiği Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarının açılışını yaptı.

Medya Ege- Buca Belediyesi ve Uluslararası Göç Örgütü iş birliği ‘Kamusal Alan İyileştirme Projesi’ kapsamında Cemal Yetginer Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi Çok Amaçlı Salonu ve Gediz Ek Hizmet Merkezi'nde Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarı ile Sinema Salonu açıldı.

fzt5b2wxgaakxne.jpg

Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarı ile Sinema Salonu'nun açılışını Buca Belediyesi Başkan yardımcısı Eşref Çakır ve Uluslararası Göç Örgütü (IOM)’den gelen heyet yaptı. Açılışı yapılan 40 kişilik Çok Amaçlı Salon ile birlikte dersliklere akıllı tahtalar eklenerek yenilendi. Gediz Okul öncesi eğitim merkezi ve Ova Okul öncesi eğitim merkezlerinin tadilatları da yapıldı.

fzt5b2vxkaaz0b8.jpg

Açılışa dair açıklamalar yapan Buca Belediyesi Başkan yardımcısı Eşref Çakır, "Yeni açılan Ek Hizmet Binamıza Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvar’ı kuruldu. Aynı anda 20 kişinin eğitim alabileceği, Yılda 300 kişiye hizmet verebilecek Bilgisayar ve teknoloji laboratuvarında Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, Grafik Tasarım ve Ofis Programları eğitimleri Buca ilçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde sağlanacaktır" dedi.

fzt5b22x0aalfre.jpg

Buca Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Cemal Yetginer Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi Çok Amaçlı Salonu ve Gediz Ek Hizmet Merkezimizde Uluslararası Göç Örgütü iş birliğinde hayata geçirdiğimiz Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarımızı ile Sinema Salonu’nun açılışını gerçekleştirdik" ifadeleri kullanıldı.
d8fbd759-79f0-4ca1-a88a-81926b434861.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.