Bimagazin'in canlı yayın konuğu Aydilge oldu!

Bimagazin'in canlı yayın konuğu Aydilge oldu!

Ünlü şarkıcı Aydilge, BiMagazin.com'un instagram üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayının konuğu oldu.

Karantina günlerini evde şarkı yazarak geçirdiğini belirten Aydilge; “Bu zor günlerde beni ayakta tutan tek şey şarkı yazmak oldu. Yaşanılan olumsuzluklara rağmen ben de herkes gibi ayakta kalmaya çalışıyorum. Beynimin bir tarafı mutsuz olurken, diğer tarafı silkelenip ayağa kalkmam ve şarkılarımı yazmaya devam etmem gerektiğini söylüyor. Kendimi biraz motive ederek olayların iyi yanından bakmaya çalışıyor ve şarkılar yazıyorum” dedi.

“EVDE KAL ÇAĞRISI TÜM DÜNYADA SEN MİSİN İLACIM ŞARKISIYLA DİKKAT ÇEKTİ” 

Tüm dünyada Sen Misin İlacım şarkısına ilginin artmasından dolayı çok duygulandığını belirten Aydilge, “Şarkının ismi, yaşadığımız şu günlerde o kadar manidar oldu ki, dünyanın dört bir yanında bu şarkının söylenmesi beni hem çok mutlu etti hem de çok duygulandırdı. İşin güzel tarafı herkesin kendi evinde söylüyor olması. Tunus'tan Fas'a, Tacikistan'a, Lübnan'a kadar farklı milletlerden dinleyicilerimin şarkıyı söylemesi, üstelikte bilmedikleri bir dil olan Türkçe olarak söylemeleri beni çok duygulandırdı. Aslında farklı ülkelerde de olsak hep beraber mücadele verdiğimizi görüyoruz. Bir Türk müzisyen olarak da gurur duydum” dedi.

“HERKES ÖZGÜR OLMANIN DEĞERİNİ ANLADI” 
 
Bugüne kadar normal dediğimiz yaşam tarzı bizi bu hale getirdi diyen şarkıcı Aydilge, “Bir virüs ile evlere hapsolduk. Prensler, başkanlar yere yıkıldı. İnsanlar bunları yaşadıktan sonra bir ders çıkarmalı ve ona göre hareket etmeli. Herkes nefes almanın, yürümenin, özgürce dolaşmanın yani çok basit şeylerin bile güzelliğini anladı. Boş gezebilmek ne kadar büyük bir lüksmüş” şeklinde konuştu.

“NE İLE ÖN PLANA ÇIKARSAN ONUNLA ÜNLÜ OLURSUN”

“Ünlüler, normal insanlara göre daha çok kişiye ulaşabiliyor. Yaptığımız evde kal çağrıları ile milyonlarca insana ulaşabiliyorsak konuştuğumuz sözlere ve sergilediğimiz tavırlara çok dikkat etmemiz gerekiyor. Yaşadığımız zor günlerde tüm dünya ekonomisi alt üst olmuş durumda. Buna rağmen havuz kenarında poz verip evde kal demekle olmuyor. İster istemez insanların eleştirilerine maruz kalmalarına neden oluyor. Ben bir müzisyenim ve güzel besteler yapan, anlamlı sözler yazan bir müzisyen olarak anılmak isterim, havuzlu evi olan Aydilge olarak değil. Neyini ön plana çıkarırsan, onunla ünlü olursun. Bizler havuzlarımız, arabalarımız değiliz ki onları ön plana çıkaralım... Biz yarattığımız ve ürettiğimiz eserleriz...''

“ÇOCUKLAR EN BÜYÜK HAYALİM”

Bimagazin web sitesinin instagram üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınında kimsesiz çocuklarla ilgili hayalini anlatan şarkıcı Aydilge, “Kendi çocuğumuz olmadığı için, gelirimizi başka çocukların geleceği için harcamak istiyoruz. Ege ya da Akdeniz’de bir kasabada, deniz kenarında, kocaman bahçesi olan bir yer açmak istiyorum. Annesi babası olmayan tüm çocukların resim, müzik, matematik gibi birçok alanda eğitim alabilecekleri bir eğitim vermek istiyorum. En önemlisi, insanların öksüz, yetim diye burun kıvırarak baktıkları çocukların muhteşem işler başarabileceklerini göstermek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.