Binali Yıldırım Gerekeni  Yaparız

Binali Yıldırım Gerekeni Yaparız

AK Partili milletvekillerinin, "Bürokratlar telefonlarımıza çıkmıyor" diye şikayet etmesi üzerine, telefonlarına çıkmayan varsa gereğini yaparım" dedi.

AK Parti grubunun basına kapalı bölümünde söz alan milletvekilleri, 50-100 kişilik bir milletvekili grubunun sürekli devamsızlık yaptığını belirterek, "Biz 200-250 kişi sürekli buradayız ama maalesef gelmeyenler yüzünden Meclis çalışmaları aksıyor" dediler.

Başbakan Binali Yıldırım milletvekillerinden Meclis çalışmalarına devamlarını istedi ve espri ile karışık "Siz bilirsiniz arkadaşlar istiyorsanız yaz boyunca da çalışırız" dedi. Yıldırım, şöyle devam etti:

"Burada kimse ayrıcalıklı değil. Herkes eşit. Önemli düzenlemelerin çıkarılacağı bir döneme giriyoruz. Bu yasalar bitene kadar Meclis çalışacak. İsterseniz bu ay sonuna kadar çalışıp çıkaralım. Olmazsa yaz boyu Meclis'i çalıştırırız. Gerisini siz düşünün." Yıldırım, bürokratlara "Bakan arkadaşlarımız da burada. Onların önünde söylüyorum. Bir daha böyle bir şey olmasın. Milli irade her şeyin üstündedir. Milli iradenin temsilcilerinin telefonlarına çıkmayanlar varsa gereğini yaparız" uyarısında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.