Binali Yıldırım'dan Bayındır'a önemli müjdeler

Binali Yıldırım'dan Bayındır'a önemli müjdeler

Binali Yıldırım ‘‘İzmir’i Seviyoruz, Bayındır’ı seviyoruz. İnşallah çiçeğin merkezi haline gelmiş Bayındır’ı yapacağımız yatırımlarla daha ileriyi taşıyacağız’’dedi.

Türkiye’de çiçek üretimiyle adından söz ettiren Bayındır İlçesi önemli bir konuğu misafir olarak ağırladı. Ak Parti İzmir milletvekili Binali Yıldırım yurtiçi gezilerine Bayındır’ı ekledi. Bayındırlıların çoşkulu karşılaması sonrası Binali Yıldırım ve beraberindekiler konuşmaların yapılacağı Kani Bey parkına geçti.

17-002.jpg

Törende konuşma yapan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen; ‘‘ Bizler halkımıza hizmet sevdasıyla yola çıktık. Bayındır’lı hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere güvendiler, destek oldular. Belediye Başkanlığına layık gördüler. Bayındır’ı ismine yakışır bir şekilde olması için daha fazla çalışarak, söz verdiğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Son Başbakanımız Binali Yıldırım’a, İzmir milletvekilimiz Hamza Dağ ve Ak Parti teşkilatımıza Bayındır için verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

2-622.jpg

Bayındır’a Önemli Yatırımlar

Bayındır’a 2011 yılında geldiğinde mevcut yolun iyi durumda olmadığını, trafik kazalarına sebebiyet verecek durumda olduğunu gördüğünü, bu yolun Bayındır’a yakışmadığını söyleyen Binali Yıldırım;’’ Torbalı’dan itibaren Bayındır’a kadar bölünmüş yol olarak yapılması için hemen çalışmalara başladık. Şimdi görüyorum yolumuz güzel bir şekilde yapılmış. Araç muayene istasyonu konusunda Bayındır’lı hemşehrilerinin sıkıntı yaşadıklarını Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in bildirdiğini söyleyen Binali Yıldırım, bu projenin Bayındır’da yapılacağı müjdesini belirtti. Yıldırım Torbalı-Ödemiş demiryolunun elektrikli tren setleriyle modern ulaşıma kavuşacağını söyleyen Yıldırım, Hastane, Fakülte, Ergenli ve Uladı Barajlarının yapılması için projelerin takipçisi olacağını dile getirdi.

20-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.