Binnur Hoca’ya son görev

Binnur Hoca’ya son görev

Atatürk Lisesi ve Çamlaraltı Koleji'nde uzun yıllar öğretmenlik yapan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden İzmir'in sevilen eğitimcilerinden Binnur Kural Demirkıran, son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş Halkla İlişkiler Koordinatörü Tayfun Demirkıran'ın eşi, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) izmir 3. bölge Müdür Yardımcısı Nilgün Hekimci'nin kardeşi olan Binnur Kural Demirkıran'ın cenaze töreni, Alsancak Hocazade Camii'nde gerçekleşti. 

binnur-hoca6.jpg

Yakınları, İzmir Demir Çelik A.Ş Yönetim Kurulu ve çalışanları ile TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü idari kadrosu ve çalışanlarının yanı sıra Binnur öğretmenin çok sayıda öğretmen arkadaşı ve öğrencisinin katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. 

Taziye için cami dışında uzun kuyruk oluşurken törene katılanlar, branşı biyoloji olan Binnur Kural Demirkıran'ın sevgi dolu kişiliğinden söz etti. 

Herkese pozitif enerji yayan biri olan 56 yaşındaki Binnur öğretmenin vefatının derin üzüntü yarattığı ifade edildi. Tören sonrasında sevilen öğretmenin cenazesi, Buca Kaynaklar Mezarlığı'na defnedildi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.