Torbalı Belediyesi’nden babalara özel destek programı

Torbalı Belediyesi’nden babalara özel destek programı

Torbalı Belediyesi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle 7-11 yaş arası çocuğu bulunan babalara yönelik “Baba Destek Programı”nı başlatıyor.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi, aile içi iletişimin güçlendirilmesi ve babaların çocuklarının gelişim süreçlerine daha etkin katılım sağlaması amacıyla yeni bir eğitim programını hayata geçiriyor. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle düzenlenecek “Baba Destek Programı”, 7-11 yaş aralığında çocuğu bulunan babaları bir araya getirecek.

BABALARIN ÇOCUKLARIYLA İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRİLECEK

Program kapsamında babaların çocuklarıyla sağlıklı ve güçlü iletişim kurmalarına katkı sağlanması, çocukların sosyal ve duygusal gelişim süreçlerinde babaların rolünün desteklenmesi hedefleniyor.

Bu doğrultuda gerçekleştirilecek tanışma toplantısında, “İlgili Babalık, Sosyal ve Duygusal Gelişim” başlıkları ele alınacak. Toplantıda babaların çocuklarıyla kurdukları ilişkilerin önemi ve çocukların gelişim süreçlerine nasıl katkı sunabilecekleri üzerinde durulacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 9 KASIM

Torbalı Belediyesi tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, 7-11 yaş aralığında çocuğu bulunan tüm babalar programa davet edildi.

Programa katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 9 Kasım 2026 olarak açıklandı. Başvuru ve detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların 0232 856 66 66 numaralı Torbalı İletişim Merkezi (TİM) üzerinden bilgi alabilecekleri, başvuruların ise belediyenin sosyal medya profilinde yer alan bağlantı aracılığıyla yapılabileceği belirtildi.

hwgdwosxuaap5j7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.