‘’Bir çocukta sen sevindir’’

‘’Bir çocukta sen sevindir’’

Vatanını Sevenler Federasyonu Ege Bölge Temsilciliği, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Vatanını Sevenler Federasyonu Ege Bölge Temsilciliği, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Federasyon, dar gelirli ailelerin çocukları için 2 Eylül’de Çeşme Anfi Tiyatrosu’nda dev bir sünnet şöleni düzenliyor.

davet.jpeg

Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman en önde olan Vatanını Sevenler Federasyonu Ege Bölge Temsilciliği bir projeyi daha hayata geçiriyor. Federasyon dar gelirli ailelerin çocukları için 2 Eylül’de Çeşme anfi Tiyatro’da dev bir sünnet şöleni düzenliyor.

Erkek çocuklarının ilk mürvetlerinin geleneklerimiz açısından çok önemli olduğunu belirten Vatanını Sevenler Federasyonu Ege Bölge Temsilcisi Serdar Tüzün; ‘’Ekonomik koşullar nedeniyle dar gelirli aileler istedikleri gibi bir sünnet şöleni yapmakta zorlanıyor. Hem bizim hem de bu konulara duyarlı hayırseverlerin görevi de bu tür organizasyonlara öncelik etmek, bir nebze de olsa sorunlara çare üretmek. Bizde bu topraklarda , örf ve adetlerine bağlı yaşayan bir milletin evlâtları olarak hareket edip, sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Gönlü bundan yana olan tüm dostlarımızı da ‘’Bir Çocukt Sen Sevindir’’ diyerek deteğe çağrıyoruz’’ diye konuştu.

Çocuklarını sünne şölenine kayıt yaptırmak isteyen ailelerinde sosyal medyadan ‘’Bir Çocuk ta Sen Sevindlr’’ mahreciyle etkinlikle ilgili gelişmeleri takip edebileceklerini vurgulayan Tüzün, ‘’Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan dernek binamıza başvurarak kayıt yaptırabilirler. Ayrıca mail ve telefon ile de ulaşabllirler’’ dedi.

Tüzün, 2 Eylül’de Çeşme Anfi Tiyatrosu’nda sürpriz sanatçı ve grupların sahne alacağı sünnet şölenine tüm İzmirlilerin davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.