“BİR KANALIN BAŞINDA YÖNETİCİ OLMAK İSTİYORUM”

“BİR KANALIN BAŞINDA YÖNETİCİ OLMAK İSTİYORUM”

1 AN TV’de canlı yayınlanan Ufuk Ağca ve Tolga Özün’ün sundugu “Tahminim Pekmez” programına telefonla bağlanan Ersin Düzen, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

İleride spor spikerliğini bıraktığında daha farklı bir yönde ilerlemeyi düşünürmüsünüz sorusu üzerine, Ersin Düzen şunları ifade etti: “Öncelikle çok kaliteli, iyi, ağırlığı ve karizması olan bir bilgi yarışması sunmayı arzu ediyorum.  Onun dışında bir hayalim, hedefim var mı, tabiki var. Ben bu mesleğin içinde olmayı, çalışmayı çok seviyorum. Ve bu bakımdan herhangi bir kanalın başında bir yönetici olarak birçok şeyi düzeltebileceğimi ve iyi bir yönetici olabileceğime inanıyorum.

BEŞİKTAŞ YÜZDE 90 ŞAMPİYON OLUR

Birkaç hafta evvel Beşiktaş’ın yüzde 90 ihtimalle şampiyon olacağını dile getirmiştim. Bu ihtimal benim için hala devam ediyor. Hem saha içi hem de saha dışı faktörler Beşiktaş’ı öne çıkartıyor. Beşiktaş’ın oyun yapısı Başakşehir’e göre bir tık daha önde. Beşiktaş’ın oyuna ve skora etkisi daha fazla. Puan farkı avantajı var. Çok büyük bir sürpriz olmadığı taktirde Beşiktaş ligi şampiyon olarak bitirir.

TUDOR ÖNÜMÜZDEKİ SENE DE GALATASARAY’IN BAŞINDA KALMALI

Tudor için çok fazla erkenden konuşan, bazı kanaate varan insanlar olduğunu görüyorum. Belki geliş şeklinden dolayı böyle düşünüyorlar. Tudor bu takımın başında gelecek sezon iyi bir hazırlık kampı geçirir, takıma birkaç takviye de yapılırsa bambaşka bir Galatasaray izleme şansına sahip olabiliriz. Bence Galatasaray’da bu zamana kadar bir çok teknik direktöre sabredildi,  Tudor’a da biraz zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

BAŞAKŞEHİR HER SENE İLK DÖRT İÇİNDE OLUR

Bu tür takımların her sene aynı başarıyı göstermesi zor, Fakat Başakşehir farklı bir takım ve her sene ilk dört içerisinde yarışabilecek bir potansiyele sahip. Yıllardır Abdullah Avcı ile istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Başakşehir ayrı bir yere koymak lazım. Bulunduğu yere yavaş yavaş geldi. Basamakları tek tek tırmandı ve şimdi de şampiyonluğa oynayan bir takım oldu.  Geçen sene belki aynı performansı sergileyemeyebilirler ama. İlk dört içinde olacaklarına inanıyorum.”

unnamed-(5)-041.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.