Bir kaza daha... Yine otobüs devrildi

Bir kaza daha... Yine otobüs devrildi

Otobüste 40 kişi vardı...

Konya'da, Adana'dan Aydın'a düğünden dönenleri taşıyan otobüsün kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 40 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 06.45 sıralarında Kadınhanı-Ilgın karayolunun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Adana'dan Aydın'a, düğünden dönenleri taşıyan Sinan Çoşar yönetimindeki 09 DA 555 plakalı otobüs, iddiaya sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetme üzerine şarampole devrildi.

Kazada otobüste şoför Sinan Coşur ve birlikte 40 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla yakın ilçeler ve kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan çoğunun kontrol amaçlı hastanele kaldırıldığı ve ayakta tedavi edildiği belirtildi.

'BİZ DE Mİ TELEVİZYONA ÇIKACAĞIZ' DİYE ŞOFÖRÜ UYARMIŞLAR

Yolculardan Alişan Emul, yolda birkaç kez kaza tehlikesi atlattıklarını söyledi.

Sürücüye, dün 24 kişinin öldüğü Muğla'daki kazanın hatırlatıldığını belirten Emul, "Biz de mi televizyonlara çıkacağız diyerek sürücünün değişmesini istedik.

Sürücü, "Petrole girmek istediğim için savrulma oldu. Bir sorun yok" diyerek bizleri sakinleştirmeye çalıştı." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.