Bir Yarış, Bir Festival, Bir Destinasyon Rüzgarı

Bir Yarış, Bir Festival, Bir Destinasyon Rüzgarı

Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında düzenlenen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, ödül töreni ve Sertab Erener konseriyle sona erdi.

Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında düzenlenen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, ödül töreni ve Sertab Erener konseriyle sona erdi. The Bodrum Cup’ın bu yılki şampiyonu genel klasmanda üçüncü kez kazanan Alondra teknesi oldu. Bu başarısıyla Alondra, yarış bayrağını ömür boyu taşımaya hak kazandı.

The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal: “Bu yıl 28’inci kez düzenlediğimiz The Bodrum Cup, önemli bir sürdürülebilirlik örneği… Her yıl giderek artan yarış katılımının dışında The Bodrum Cup, hem denizde hem karada gerçekleşen mavi yolculuk yemek yarışması, sanat teknesinde resim sergisi, fotoğraf atölyeleri, konferans, sosyal sorumluluk projeleri gibi farklı etkinliklerle bir deniz festivali halini aldı. Bu yıl imece usulü ile yaklaşık 1,5 milyon Euro tutarında bir bütçe ile yola çıktık. Bu bütçeye The Bodrum Cup’ın devam etmesinde önemli rolü olan sponsorluklar da dahildir. Bodrum ve Yunanistan arasında geçen yarışlarda bu yıl rekor bir katılıma ulaştık. Yarışa katılan yatların büyük bir bölümü Muğla bölgesinde üretiliyor. The Bodrum Cup ile Bodrum markasına katkı ve Bodrum yarımadası ekonomisine minimum 100 milyon dolarlık katma değer yaratmayı hedefliyoruz.”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.