“BİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLACAĞIZ”

“BİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLACAĞIZ”

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Bayraklı’da ulaşılmadık hane, dokunulmadık vatandaş bırakmayacaklarını ifade ederek, “Bayraklı’da Biz kimsesizlerin kimsesi olacağız” dedi.

 

Göreve geldikten sonra Bayraklı’ da ilk kez yapılan İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Hızal, “Gümüşpala’ dan, Mansuroğlu’ na kadar bu teşkilat vatandaşımızın evi olacak. Garibin garibanın, dertlinin ulaşacağı bir teşkilat olacak. Mahalle başkanlarımızla her mahallemizin soluğunu yanı başımızda hissedeceğiz. Kimin hastası var, cenazesi var, bir merhalesi var biz orada olacağız.  İlçe binamızdaki koltuklarda vakit geçirmeyecek, sahada vatandaşlarımızın sofrasında olacağız.

BAYRAKLI’NIN 7 SENESİ HEBA OLDU

Bayraklı’ nın Şehircilik ve kent kimliği olarak kendi özgü bir misyonu, bir geçmişi olduğunu ifade eden Hızal, şöyle konuştu.

“Bayraklı İzmir’in yeni kent merkezi olma potansiyelini taşımaktadır. Fakat bu potansiyelin önünde şehirciliğe ve Bayraklı’ nın geçmişine yakışan bir yerel yönetim anlayışı da bulunmamaktadır. Belediyecilik, bir ilçenin aynasıdır. Bayraklı’ nın kimliğine yabancı, Bayraklı’da yaşayan vatandaşların sıkıntısını bilmeyen, bayraklının sorunlarına kalıcı çözüm bulamayan bir yerel yönetim. Bayraklı için en büyük barikattır.2009’dan bu yana Bayraklı’nın 7 senesi heba olmuştur. Biz biliyoruz ki önümüzdeki 2,5  sene daha heba olmaya mahkumdur. Ama inanın! 2019’da bu kaybettiğimiz 10 yılı ilk beş yılda gidereceğiz! Belediyecilik nasıl yapılır,  göstereceğiz. Türkiye 15 sene önceki Türkiye değildir. Belediyecilik hizmeti yılda 2-3 kere verilen konserden ibaret değildir. Konser vererek, Bayraklı’yı daha yaşanabilir ilçe yapmış olmuyorsunuz! Bu gerçeği görün, bayraklı ’ya hizmeti geçiştirmeyin! Vatandaşlarımızın sorunlarını Sümen altı yapmayın!

Biz AK Parti olarak Bayraklı’nın sorunları üzerinde odaklandık, üzerimize düşen ne varsa, her hal ve şartta bu sorunların üstesinden gelmek için büyük kararlılık içindeyiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.