Bizim derdimiz ucuz siyaset üretmek değil 

Bizim derdimiz ucuz siyaset üretmek değil 

Konak Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Belediye Meclis üyesi Hakan Yıldız, "Bizim derdimiz ucuz siyaset üretmek değil" dedi.

Konak Belediyesi ve  İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Belediye Meclis üyesi Hakan Yıldız,  gerçekleştirilen belediye meclis toplantıları sonrası açıklamalarda bulundu. 

53283482_10156508370929230_5411615933481353216_n.jpg

Sosyal medyadan açıklama yapan AK Partili Yıldız, "Bugün hem Büyükşehir hem de Konak Belediye meclislerini yaptık. Hem deprem sonrası beklenen imar notlarını  oy birliği ile geçirdik, hem de Konak’ta 14 mahalleyi kapsayan Beştepeler planlarını oy birliğiyle evet dedik. Amaç yeni acılar yaşanmasın, bu kenttin insaları sağlam ve konforlu konutlarda otursun diye bundan sonra ki süreç Belediyelerin sorumluğunda, yetki onlarda biz de muhalefet olarak İzmirliler için verdiğimiz bu desteğin takipçisi olacağız. Mevcut başkanlar AK parti çalışmamızı engelliyor diyemez. Mesele İzmir olduğun hiç bir zaman siyaset yapmadık, yapmayız. Bizim derdimiz ucuz siyaset üretmek değil, bu kentin sorunlarının kalıcı olarak çözülmesi, acıların yaşanmaması" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.