Boks Şampiyonası'nda Türkiye birinciliğini Bucalı Atalay kazandı!

Boks Şampiyonası'nda Türkiye birinciliğini Bucalı Atalay kazandı!

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Atalay Şenova, Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'ndan birincilik, Ümmünaz Ilgın Özkaya ise üçüncülük ile dönmeyi başardı.

Medya Ege- Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Atalay Şenova, şampiyonadan Türkiye birinciliği ile ayrılmayı başardı. Adana'da gerçekleşen şampiyonada mücadele eden bir diğer Bucalı sporcu Ümmünaz Ilgın Özkaya ise turnuvayı üçüncülük madalyası kazanarak tamamladı. Atalay Şenova ile Ümmünaz Ilgın Özkaya, aldıkları dereceler ile Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında yarışacak.

fk6p7nzxoae-bh4.jpg

Buca Belediyesi'nin konuya ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Adana'da gerçekleşen Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcumuz Atalay Şenova Türkiye şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz Ümmünaz Ilgın Özkaya turnuvayı 3. olarak tamamladı. Sporcularımız aldıkları derecelerle ülkemizi Avrupa ve dünya şampiyonalarında temsil edecekler. Başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

fk6p7nywqaehohu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.