Boksun devleri Buca’da ringe çıktı

Boksun devleri Buca’da ringe çıktı

Mix Fight Championship’de Bob Sapp ilk raundda nakavat oldu

Kick boks dünyasının devleri Uluslararası Mix Fight Championship turnuvasında Buca’da ringe çıktı. Bob Sapp, James Mcsweeney, Peter Aerts, Sergio Pıque,  Mehmet Özer, Selçuk Ustabaşı ve Atakan Arslan gibi kick boks sporunun başarılı isimlerinin katıldığı turnuva kıyasıya ve zorlu müsabakalara sahne oldu. Yüzlerce sporseverin nefeslerini tutarak izlediği turnuvada “ Avatar Atakan” lakabıyla tanınan ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan, Dünya Şampiyonu ünlü kick bokscu Peter Aerts ile gösteri maçı yaptı. Uluslararası Mix Fight Championship turnuvasının en şaşırtıcı müsabakası ise Amerikalı dev Bob Sapp ile Türk boksör Selçuk Ustabaşı arasında geçti. Görüntüsü ile korku salan Bob Sapp, Ustabaşı’nın tekmesiyle ilk raundda nakavat oldu. 

1-303.jpg

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası Buca’da yapıldı. Dünyaca ünlü boksörlerin ringe çıkıp, kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, Bob Sapp, James Mcsweeney , Peter Aerts,  Mehmet Özer ,Selçuk Ustabaşı ,Atakan Arslan, Sergio Pıque gibi kick boks sporunun ünlü ve başarılı isimleri dövüştü. Atakan Arslan ve Sefer Göktepe’nin organizasyonu Buca Belediyesi’nin katkılarıyla 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvada 28 sporcu ringe çıkıp kıyasıya mücadele etti.

4-171.jpg

Yüzlerce sporseverin Türkiye’de Uluslararası çapta ilk kez düzenlenen turnuvayı izlememek için salona akın etti. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina turnuvayı eşi Ahu Piriştina ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Erdal Çelik ile birlikte izledi. Müsabakalar öncesi ringe çıkıp sporculara başarılar dileyen Başkan Piriştina, “Bugün en sert yumruklar kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından Afrin’de vuruluyor. Sevgi ve dualarımız onlarla” diye konuştu. 

3-228.jpg

Toplam 14 maçın yapıldığı turnuvanın en dikkat çeken müsabakası ünlü Türk boksör Selçuk Ustabaşı ile eşleşen, saldırgan tavırları ile dikkat çeken ünlü Amerikalı dev boksör Bob Sapp arasında geçti. Bob Sapp, ünlü Türk boksör Selçuk Odabaşı’nın 1. raund da savurduğu sert tekmesiyle yere yığıldı. Ringden kalkamayan Bob Sapp nakavt oldu.

2-284.jpg

Mix Fight Championship’de turnuvanın organizatörlüğünü de üstlenen “ Avatar Atakan” lakaplı ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan, Dünya şampiyonu ünlü kisk bokscu Peter Aerts ile bir gösteri maçı yaptı. 

Ünlü kafes dövüşçüsü İngiliz James Mcsweeney’in İranlı Fırouz Fakhrı ile, Surinamlı Sergio Pıque’nin  İzmirli Türk boksör Mehmet Özer ile yaptığı maçlar turnuvanın en dikkat çekici müsabakaları oldu. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.