Bol gollü ve zevkli karşılaşmayı ev sahibi Foça 4 – 3 kazandı

Bol gollü ve zevkli karşılaşmayı ev sahibi Foça 4 – 3 kazandı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi (TMVFL) Ege Grubu’nda mücadele eden Foça ve Turgutlu Masterler takımları lige verilen bir haftalık arayı Bağarası 80.Yıl Sahasında yaptıkları maçla değerlendirdiler.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi (TMVFL) Ege Grubu’nda mücadele eden Foça ve Turgutlu Masterler takımları lige verilen bir haftalık arayı Bağarası 80.Yıl Sahasında yaptıkları maçla değerlendirdiler. Eksik kadrolarına rağmen her iki takım ortaya koyduğu futbolla alkışlandı. Bol gollü ve zevkli karşılaşmayı ev sahibi Foça 4 – 3 kazandı.

26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’te oynanan karşılaşma Foça Turgutlu dostluğunun yanında ligin kalan maçlarına hazırlık anlamınıda taşıyordu. TMVFL’nin uluslar arası arenada Türkiye’yi temsil için oluşturduğu (Masterler Milli Takımı anlamı da taşıyan) Türkiye Karması’na  seçilenlerin yanısıra çeşitli nedenlerle takıma katılamayan oyuncuları bulunan ev sahibi Foça Masterler yedeklerin desteğiyle çıktığı müsabakada oturmuş bir oyun disiplini ve sistemi olduğunu rakibine kabul ettirmeyi bildi. Turgutlu Masterler de ilk kez yer aldıkları ligde iyi futbol ve golcü ayaklarıyla çok can yakacaklarının işaretini verdi.

Muharrem Yeşilbaş ve Özgür’ün ikişer golüyle ligdeki gol ortalamasına yakın bir performans sergileyen Foça’nın ağlarını Turgutlu adına sarsan oyuncular ise kaptan Burhanetin Basatemur ve iki golle Uğur Sarıca oldu. Maç Foça’nın 4 -3’lük skor üstünlüğüyle ama dostça tamamlandı. Konuklar Foça’dan Turgutlu’ya ligde de aynı güzellikte bir maç olması dileğiyle uğurlandı.

Turgutlu Masterler kaptanı ve antrenörü Burhanettin Basatemur lige bu yıl katıldıklarını, bu vesileyle futbola yeniden başlamanın yanısıra eski futbolcu arkadaşları ve antrenörleri ile sahalarda tekrar buluşmanın keyfini sürdüklerini söyledi. Basatemur; “Foça antrenörü Şerafettin Camcı hocam, benim profesyonel ligde Soma takımında oynarken teknik direktörümdü. Bir gün önce hazırlık maçı yapmak istediğini belirterek aradı. Hocamın bizde her zaman büyük değeri vardır. Arkadaşlarımızla birlikte toparlanıp geldik. Boş geçen haftayı değerlendirdik. Bizim için lig maçı hazırlık maçı farketmiyor. Sakatlık olmadan kardeşçe, arkadaşça güzel bir maç oynayıp dönüyoruz. İki takımada ligde başarılar diliyorum” dedi.

TMVFL TÜRKİYE KARMASI İKİ MAÇTA DA GALİP

Öte yandan TMVFL Türkiye Karması 26 Kasım 2016 Cumartesi günü Zonguldak’ta kadrosunda Galatasaray’ın efsane oyuncularından Ergun Penbe’nin de yer aldığı Zonguldak Masterleri  5 – 2, 27 Kasım 2016 Pazar günü Karadeniz Ereğli’de kadrosunda yine eski süper lig oyuncularından Ümit Karan ve Serkan Reçber’in de bulunduğu Karadeniz Ereğli Masterler takımını 1-0 yendi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.