Bölgesel incelme de ve selülit tedavisinde yeni adresiniz Ayşe Işık Estetik & Güzellik

Bölgesel incelme de ve selülit tedavisinde yeni adresiniz Ayşe Işık Estetik & Güzellik

Sağlıklı ve kalıcı bölgesel zayıflama için sizin yanınızdayız. Kışın gelen kilolarınızı dert etmeyin

Sağlıklı ve kalıcı bölgesel zayıflama için sizin yanınızdayız. Kışın gelen kilolarınızı dert etmeyin. Bölgesel zayıflamada basen, göbek, bacak, kalça gibi yağın fazla depolandığı bölgelerde uygulanan yöntemlerle bölgesel incelme sağlanabilir. Selülit tedavisinde kesinlikle kişiye özel tedavi programı oluşturulmalıdır. Merkezimizde tüm vücut değerlendirmesinin takiben selülit derecesi, yeri, durumuna göre tedavi programı oluşturulur.

Lenf Drenaj;

Lenf drenaj Uygulandığı bölgede cilt kalitesinde düzelme, çevresel olarak incelme, deri ve deri altında sıkılaşma olur.

Lenf Drenajı, selülit uygulaması dışında çeşitli sebeplerle vücutta biriken ödemin dışarıya atılmasını sağlayarak bağışıklık sisteminin ve diğer bazı organ sistemlerinin çalışmasını düzenler, özellikle varis giderilmesinde de kullanılır.

Aşırı kilo fazlası olan adet öncesi dönemde vücudunda ödemler oluşan; selülitinden yakınan ve meme kanseri sonrası kollarında ödemler meydana gelen hanımlar lenfdrenaj sayesinde tüm bu sorunlarından kurtuluyorlar.

Lenfdrenaj cihazı ile parmak uçlarından yukarı doğru, düzenli aralıklarla basınç uygulanarak, lenfdrenaj sağlanıyor. Uygulandığı bölgede cilt kalitesinde düzelme, çevresel olarak incelme, deri ve deri altında sıkılaşma oluyor.

Lenf Drenaj'ın yan etkisi yoktur.

Lenf drenaj makinası, vücutta lenfatik sistem adı verilen, hücreleri besleyen beyaz sıvı dolaşımını hızlandırıyor.

Bu aletin ayrıca kas sistemi üzerinde de olumlu etkisi var. Makinanın yaptırdığı tüm hareketler damarlardaki lenfatik akışı itiyor ve lenfatik sistemin düz kaslara ait ksmna etki yapyor. İnsan organizmasını içi su dolu bir küvete benzetirsek, filtrasyonunu atar damar sistemi, boşalma ve emilip dağlmayı da toplar damar sistemi tekil eder. Lenfdrenaj, kanda dolaşan serbest yağ asitlerin, kolayca yakılabilecek hale getirilmesini sağlıyor.

Ozon sauna;

Sıcak kabin içinde deri yolu ile vücuda oksijen verilme yöntemidir.

Stres, selüloit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim, dolaşım düzenleyici, cildi sıkılaştırıcı ve güzelleştirici gibi özellikleri bulunan vücut bakım ünitesinin en önemli özelliği, performanslı kilo vermeye yardımcı olmasıdır.
Genellikle, sarkık vücutlar, karın, bacaklar, kalça, popo ve belde yerleşen yağ ve selüloit depolarına son noktayı koymak için kullanılır.

Ozan sauna ile ısı derinin 4 ile 6 santimetre altına nüfus ediyor. Ozonlu buhar sauna ile vücudunuz bir seansta 200 ila 450 arasında kalori harcar. Böylelikle yağlama ve yağ parçaları arasında birikmiş olan toksinlere rahatlıkla ulaşılıp, buharlı klasik saunaya göre 7 kat daha fazla terleme sağlar.

Sıcaklığın etkisi ile açılan deri gözeneklerinden emilerek vücudun kan, lenf ve yağ dokusuna geçer. Lenfatik sistemi toksinlerinden arındırır, cildi temizler, kasları gevşetir, kan dolaşımını hızlandırır ve bakteri, virüs mantarları öldürür.

Kış aylarında cilt bakımımızı ihmal etmeyelim;

Kış ayları soğuk geçmesi nedeniyle insan cildine kalıcı etkiler bırakabiliyor ve kış aylarında soğuk hava ile temas eden cilt soğuk havanın etkisi ile hassaslaşıp , catlayabiliyor. Ciltte gerçekleşecek el ve yüz çatmaları cildin güzelliğini bozuyor hatta ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Bunlardan korunmanız için yapmanız gerekenler;

Cilt Temizliği

Cilt bakımınız için kış aylarında yapmanız gereken en önemli unsur temizlik olacaktır. Kış aylarında çevre kirliliği yüzünden cildimizde etkilenmekte, cildin etkisi atlında kaldığı tüm bu negatif etkilerden korunmak için cilt temizliğine önem vermelisiniz.Kış aylarında yapmanız gereken cilt temizliği nemi artıracak ürünler ile yapılmalıdır.

Nemlendirmek

Nemlendirmek , cildi diri tutmak için en önemli unsarlardan birisidir. Nemlendirici kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.Bunlar cildinize uygun olan nemlendiricinin seçilmesi ve doğru uygulama yapılmasıdır.

Peeling Uygulamak

Peeling cilt üzerinde kalan ölü deriyi çıkartarak yerine taze bir cildin gelmesini sağlmak için yapılan işlemdir. Kış aylarında cildin uygunluğuna göre yapılmalıdır.

Maske Uygulamak

Nem verici maskelerinde kış aylarında uygulanması cilde çok büyük fayda sağlar.

Bu uygulamaları evinizde yapabileceğiniz gibi profesyonel cilt bakımı için de bu işin uzmanı merkezlerden yardım alabilir ve daha sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz.

arc_7725.jpgarc_7733.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.