Bölünmez Çankırı kursiyerlerle buluştu

Bölünmez Çankırı kursiyerlerle buluştu

Karşıyaka Halk Eğitim’e döner sermaye desteği

 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan ürünlerin satışı noktasında kaldırılan döner sermayenin tekrar canlandırılıp, kadınlara maddi kaynak sağlanabileceğini belirtti.

karsiyaka-programi-(4).jpg

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Çiğli ve Karşıyaka’da Cumhur İttifakı Adayları Op. Dr. Okan Korkmaz ve Ayda Maç ile katıldığı programlarda yerel seçim çalışmalarına destekte bulundu.

İlk olarak Çiğli’de AK Parti Kadın Kolları’nın düzenlediği programda kadınlarla buluşan Bölünmez Çankırı, Çiğlili kadınlardan Büyükşehir’de Nihat Zeybekci, Çiğli’de de Op. Dr. Okan Korkmaz göreve getirmelerini istedi.  

Karınca modeli ile çalışan kadınların İzmir’de ve Çiğli’de girmediği ev ve çalmadığı kapı olmadığını belirten Bölünmez Çankırı, “Kadınlarımız 31 Mart yerel seçimleri için sahada canla başla çalışıyorlar. Teşkilatımızın omurgasını oluşturan kadınlarımız 31 Mart’ta kazanacağımız zaferin yine en büyük mimarları olacaktır. Çiğli’de yaşayan ve kadınlarımızın gözlerindeki ışık, bizim seçimlerdeki en büyük gücümüz olacaktır. Bugün burada bizimle birlikte olan kadınlarımız Çiğli’de gönül belediyeciliğini göreve getirecektir. Çiğli’de AK Belediyecilik kadınların çalışması ile olacaktır. Çiğli’yi kadınlarımız kazanacaktır” dedi.

VATANDAŞIN İSTEĞİ BİRİNCİ PLANDA

Çiğli’de Ataşehir Mahallesi ve merkez çarşı esnaflarını da ziyaret eden Bölünmez Çankırı, Çiğli’de belediyecilik hizmetlerinin yeterince alınamadığını söyledi. Vatandaşlar ve esnafların Çiğli’yi ikiye bölen İZBAN demiryolu hattının tünelle aşağıya alınması talebinin yerinde ve doğru bir talep olduğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve Çiğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Okan Korkmaz’ın göreve gelmeleri halinde bu sorunu çözebileceklerini söyledi. AK Parti belediyelerinin iş disiplinini ve projelerini örnek gösteren Bölünmez Çankırı, AK Parti belediyeciliğinde vatandaşların istek ve önerilerinin birinci planda olduğunu belirtti.

karsiyaka-programi-(2).jpg

HALK EĞİTİM KURSİYERLERİNE MADDİ DESTEK

Çiğli’nin ardından Karşıyaka’ya geçen Bölünmez Çankırı, önce AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe ziyaretinin ardından Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’ne geçen Bölünmez Çankırı, burada kursiyerlerle bir araya geldi. Kurslar hakkında bilgi alan Bölünmez Çankırı, kursiyerlerin yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri dikkatle inceledi. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel’den kurslar hakkında bilgi alan Bölünmez Çankırı, Yücel’in Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan ürünleri döner sermaye ile satılması yönündeki isteklerini değerlendireceklerini söyledi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel’in daha önce olmasına rağmen bir süre önce kaldırılan döner sermaye isteğinin tekrar yerine getirilmesi isteğinin yerinde bir istek olduğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, gerekli çalışmaların yapılarak kursiyerlerin maddi kazanç elde etmesini sağlayacak olan her türlü sistemin hayata geçirilebileceğini söyledi.

İZMİR’İN KAYBEDECEK VAKTİ YOK

Halk Eğitim Merkezi ziyaretinin akabinde Alaybey ve Karşıyaka Çarşı esnaflarını gezen Bölünmez Çankırı, Karşıyaka ve İzmir’in artık kaybedecek vakti kalmadığını belirtti. Karşıyakalı esnaf ve vatandaşlardan ideolojik olarak değil, hizmete oy vermelerini isteyen Bölünmez Çankırı, İzmir’de ve Karşıyaka’da hizmet yapabilecek tek partinin AK Parti olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.