Bölünmez Çankırı’dan taksici esnafı ziyareti

Bölünmez Çankırı’dan taksici esnafı ziyareti

“Esnaf çayı içmeden eve girmiyoruz”

 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Bölünmez Çankırı, tüm esnafların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Program dönüşü bir durağa gidip taksici esnafımızın çayını içmeden evimize girmiyoruz” dedi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim zamanı çok sayıda program yaptığı ilçelerin başında gelen Karabağlar’da teşekkür ziyaretlerine devam etti. Seçim çalışmaları süresince gezdiği her bölgedeki taksi duraklarına uğramadan geçmeyen Bölünmez Çankırı, seçimden sonra ise taksici esnafının sesinin duyurulduğu yer olan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celil Anık’ın son dakika gelişen toplantısı nedeniyle bulunamadığı ziyarette İzmirli taksici esnafını İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Özkan temsil etti. Karabağlar’da bulunan Oda binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Vekili Erkan Özkan, yönetim kurulu üyeleri, Oda çalışanları ve taksici esnafı Bölünmez Çankırı’yı kapıda sıcak bir şekilde karşıladı. Bölünmez Çankırı’nın ziyaretinde AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Gençlik Kolları Başkanı Cihan Çoşkun ve teşkilat üyeleri de hazır bulundu.

HEP YANINIZDA OLACAĞIZ

Seçim sürecinden sonra İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na teşekkür ziyaretinde bulunmayı çok arzu ettiklerini, programların yoğunluğundan dolayı ancak teşekküre gelebildiklerini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Başkanımız Celil Bey ile daha önceden konuştuk ancak son dakika çıkan toplantısı nedeniyle bu ziyarette kendisi ile birlikte olamadık. Sizlerin ve müşterilerin güvenliği için İçişleri Bakanlığı tarafından çok ciddi alınan bir projenin toplantısına katılmak zorunda olduğu için aramızda olamadı. Ancak ben ziyaretimi daha da fazla ertelemek istemedim. Bu ziyaret bir nevi teşekkür ziyaretidir. Cumhurbaşkanımıza, bize ve partimize vermiş olduğunuz destek için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizler de her zaman yanınızda olacağız” dedi.

EVE DÖNERKEN DURAĞA UĞRUYORUZ

Çalışma sisteminin biraz farklı olduğunu ve akşam eve girmeyi pek sevmediğini dile getiren Bölünmez Çankırı, “Programımız bittikten sonra en son eve dönerken burada bir taksi durağı varmış deyip duruyoruz. Durağa gidip taksici esnafımızın bir çayını içmeden evimize girmiyoruz. Gittiğim bütün ilçelerde taksici esnafını ziyaret etmeye bilakis dikkat ediyorum. AK Parti olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her daim inşallah sahadayız. Bizden ne isteğiniz varsa o isteklerinize çok rahat cevap verebiliriz. Birebir hem benimle hem de Karabağlar İlçe Başkanımız İrfan Doğruca’nın vasıtası ile sorunlarınızı çözüme kavuşturabiliriz” diye konuştu.

İZMİR’DE ULAŞIM VE ALTYAPI SIKINTILI

Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine her zaman söylediği ‘Hizmet edeceğiz, hizmet edeceğiz ve hizmet edeceğiz’ düsturu ile hareket ettiklerinin altını çizerek, “Kulağımıza küpe olan bu düsturdan ötürü inşallah İzmir’de bu dönemde; partimizle ve teşkilatımızla beraber yerel seçimde çok iyi işler çıkartacağız. Buradaki yapılacak bütün hizmet İzmir halkına yapılacak olan hizmettir. İzmir’in çok ciddi ulaşım ve altyapı sorunları var. Bunların hepsi çok rahat çözülebilecek olan sıkıntılardır. Tespit ettiğimiz sıkıntıları inşallah seçimlerde kazandıktan sonra bir bir çözüme kavuşturacağız. Allah’ım hizmet etmeyi ve hakkıyla da teslim etmeyi bize nasip etsin diyoruz. Çünkü almış olduğumuz sorumluluk da bir vebaldir. O yüzden aldığımız sorumluluğu hakkıyla teslim etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

ŞEHRİN NABZINI TUTUYORUZ

Başkan Vekili Erkan Özkan da İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Türkiye’de ve İzmir’de ses getiren ciddi STK’lardan olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “İzmir’de 3 bine yakın aracımızla devamlı hareket halindeyiz. 7/24 hareket halinde olan bir esnaf grubu olarak şehrin nabzını tutuyoruz. Kurmuş olduğumuz takip sistemi ile bütün araçların dakika dakika nerede olduklarını takip edebiliyoruz. Çok sık karşılaştığımız durumların başında gelen kayıp eşya konusu ile ilgili haber merkezimize bindiğiniz yerin saatini ve koordinatlarını verdiğiniz takdirde aracın plakasını bilmiyor bile olsanız aracı yüzde 90 oranında tespit edip, kayıp eşyaları şahsa teslim edebiliyoruz. Meclis Başkanımız Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde 2019’a kadar ötelediği ÖTV indiriminden oldukça memnunuz. ÖTV indirimi sayesinde araçlarımızı yenileme imkanı bulduk. Şu anda esnafımızın kullandığı taksilerin en yaşlısı 3-4 yaşında oldu. tekrar ÖTV’de indirim gelirse 3 yılda bir araçlarımızı yenileme şansımız olur. Araç filomuzu bu kadar yenileme şansı bulmuşken de İzmir’de ‘VİP TAKSİ’ hizmetleri yapmak adına da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ye başvurduk ve UKOME’den kararın çıkmasını bekliyoruz.”

Bölünmez Çankırı, Başkan Vekili Özkan’ın belirttiği ÖTV indirimi ve VIP taksi konusunu takip edeceklerini belirterek, gerekli çalışmaların ivedilikle sürdürülmesi adına elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.