Bölünmez Çankırı’dan teşkilat mesaisi

Bölünmez Çankırı’dan teşkilat mesaisi

Teşkilat ile buluştu

 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, hizmete açıldığı ilk günde Urla Devlet Hastanesi Güzelbahçe Polikliniği’ni ziyaret etti. Daha sonrasında teşkilat ile bir araya gelen Bölünmez Çankırı, 2019 yerel seçim çalışmalarına katıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerine ara verdiği dönemde Güzelbahçe’de teşkilat mensupları ile buluştu. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile Urla Devlet Hastanesi Güzelbahçe Polikliniği’ni ziyaret eden Bölünmez Çankırı, polikliniğin hizmete girdiği ilk günde poliklinik servislerini gezerek bilgi aldı. AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Burcu Dereci ve çok sayıda teşkilat mensubunun da yalnız bırakmadığı Bölünmez Çankırı, bütün birimleri tek tek ziyaret etti.

YERİNDE SAĞLIK HİZMETİ

10 uzmanlık dalında sağlık hizmetinin olduğu poliklinikte günde 500 hastaya hizmet edilebileceğini ifade eden Bölünmez Çankırı, “Hizmete alınan Güzelbahçe Polikliniği ile bölgede önemli bir sağlık sorununu çözüme kavuşturduk. Güzelbahçe’de devlet hastanesi olmadığı için hastalar en yakın yer olan Urla Devlet Hastanesi ya da Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gidiyordu. Bundan sonra Güzelbahçe’de bulunan hastalarımız Güzelbahçe’de şifalarını bulabilecekler. Yerinde sağlık hizmeti ile 10 dalda Güzelbahçe Polikliniği’nde hastalarımıza şifa vermeye başladık. İnşallah Güzelbahçe halkı için bundan sonra çok daha iyi bir sağlık hizmetini yerinde sunmaya devam edeceğiz. İlçemizin sıkıntılarını ve taleplerini biliyoruz. Hepsini sırasıyla yerine getirip, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz” diye konuştu.

İLK VEKİL BÖLÜNMEZ ÇANKIRI

Güzelbahçe Polikliniği ziyaretinin ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın İl yürütme ve yönetim kurulu toplantılarına katılan Bölünmez Çankırı, burada teşkilat mensuplarının çalışmalarını yerinde izledi. Yerel seçim çalışmalarının başladığı bir dönemde AK Parti İzmir Milletvekillerinin yürütme ve yönetim kurulu toplantılarına konuk olarak katılıp istişarelerde bulunacağını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, pozitif ayrımcılık yaparak toplantılarına vekil olarak katılan ilk ismin Ceyda Bölünmez Çankırı olduğunu belirtti. Toplantıda 2019 yerel seçim çalışmalarında izlenecek olan strateji konuşulurken, teşkilat mensuplarının da parti içi eğitim hususları da ayrıca görüşüldü. Öte yandan 18 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak olan AK Parti Olağan Kongresi’ne katılım ve hazırlık içinde istişarelerde bulunuldu.

DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMALIYIZ

Yönetim Kurulu toplantısında teşkilat mensuplarına seslenen Bölünmez Çankırı, 2019 yerel seçimlerinin öneminden bahsetti. Önlerinde yeteri kadar zamanın olduğunu ve teşkilat olarak çok sıkı çalışmaları gerektiğinin altını çizen Bölünmez Çankırı, “4 Ağustos’ta Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile Merkez Kadın Kolları Kongresi’ni coşku içinde gerçekleştirdik. Liderimizin de o gün işaret ettiği gibi yerel seçimlerin startını kadınların kongresinde verdik. Bundan sonra her bir teşkilat mensubunun en az liderimiz kadar hatta ondan daha fazla çalışması gerekiyor. İzmir’in hak ettiği AK Belediyecilik için sahada durmadan yorulmadan çalışmalıyız. İzmir’de AK Parti’nin oylarını artırarak Büyükşehir’i kazanıp, diğer belediyelerdeki belediye sayımızı da artırmalıyız. Bunu yapacak olan kadrolara ve teşkilata çok şükür sahibiz. Yeter ki koordineli bir şekilde sahada ne istediğimizi bilerek çalışalım. İzmir’deki AK Kadroların 2019 yerel seçimlerinden alnının akıyla çıkacağından hiçbir şüphem yoktur. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Liderimizin de dediği gibi ‘Durmak yok Yola Devam’ diyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.