Bölünmez Çankırı'dan yoğun mesai

Bölünmez Çankırı'dan yoğun mesai

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'dan yılın son gününde İzmir çıkarması.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı 2018'in son gününü ve yeni yılın ilk gününü vatandaşlar ile geçirdi. Yoğun geçen programda ev ziyaretleri, çocuk evi, hastane ve polis kontrol noktası ziyaretleri gerçekleştiren Bölünmez Çankırı adeta İzmir çıkarması yaparak yeni yılı karşıladı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı 2018'in son gününü ve 2019'un ilk saatlerini yoğun bir tempoda sürdürdüğü programlarla geçirdi. Konak'ta ev ziyaretleri ile başlayan programda Bölünmez Çankırı, sonrasında Karşıyaka Çocuk Evi'ni ziyaret etti. Yeni yılı minik yüreklerle birlikte karşılayan Bölünmez Çankırı'ya çocukları Kaan ve Ceyla da eşlik etti. Yeni yılın ilk saatlerinde ise Tepecik Doğumevi'ni ziyaret eden Bölünmez Çankırı, 2018'in son bebeği Enes ve 2019'un ilk bebeği Güneş bebeklerin doğum heyecanına tanıklık etti. Son programını da polis kontrol noktalarına ayıran Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ve İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile Türkiye ve İzmir'in güvenliği ve huzuru için çalışan güvenlik güçlerine moral ziyareti ile programlarını noktaladı. 

BASMANE'DE EV ZİYARETİ 

Güne AK Parti Konak İlçe Teşkilatı'nın Konak' ta gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile başlayan Bölünmez Çankırı, farklı noktalarda ailelere ziyaretler gerçekleştirdi. Konak Basmane'deki Altınordu Mahallesi’nde Gazali Güneş'in evini ziyaret eden Bölünmez Çankırı, ev sahibi Gazali Hanım tarafından oldukça sıcak karşılandı. Bölünmez Çankırı, Gazali Hanım'ın engelli kızı ile yakından ilgilenirken, sorunlarının çözümü noktasında yardımda bulanabileceklerini iletti. Bir sonraki ev ziyaretinde Yenişehir Güney Mahallesinde oturan Rabia Kötmen’i ziyaret eden Bölünmez Çankırı, Rabia Hanım'ın 18 yaşına giren kızının bir iş bulması için girişimde bulunmasını isterken, kendisine yardım edebileceklerini de dile getirdi. 

KIZININ ENGELİNİ İYİLEŞTİREN ANNE

Bir diğer ev ziyaretinde ise çok güçlü bir kadın olan Nurten Çatalbaş'ın Gültepe' deki evine misafir olan Bölünmez Çankırı, Nurten Hanım'ın anlattıkları ile duygu dolu anlar yaşadı. Nurten Hanım'ın evinin yandığını ve 2 kızından birinin yüzde 80 engelli olmasına rağmen, Nurten Hanım'ın hiç bir zaman pes etmediğini, yeni bir eve yerleştiğini ve kızının engelinin yüzde 50’ye düştüğünü öğrenen Bölünmez Çankırı bu kadar güçlü ve hayat dolu bir kadınla tanışıp evine misafir olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi.

dsc_6895.jpg

HAFİDE NİNE YÜREKLERİ DAĞLADI 

Son ev ziyaretinde ise “Kocam hastanede olduğu için yatağı boş kaldı” diyerek yürekleri dağlayan Hafide Nine'nin evine konuk olan Bölünmez Çankırı, hastaneye kaldırılan Hafide Nine'nin eşinin daha iyi şartlarda bakıldığını belirterek, Hafide Nine'yi teselli etti. Hafide Nine'ye Kaymakamlık tarafından verilen kömürlerinin çalındığını öğrenen Bölünmez Çankırı, soğuk kış günlerinde Hafide Nine'nin üşümemesi için aynı yardımın tekrardan yapılacağını bildirerek, Hafide Nine'nin yüreğine su serpti. 

ÇOCUKLAR BAĞRINA BASTI

Karşıyaka Çocuk Evine, çocukları Kaan ve Ceyla ile giden Bölünmez Çankırı burada çocuklarla yakından ilgilendi. Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ da Bölünmez Çankırı'nın programına eşlik etti. Çocuklara hediyeler dağıtıp onlarla tek tek ilgilenen Bölünmez Çankırı, çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Çocukların isteklerini tek tek dinleyen Bölünmez Çankırı, çocukların daha iyi ortamda büyümeleri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bölünmez Çankırı, Karşıyaka Çocuk Evinde kalan çocukların satranç öğrenmeleri ve sporun değişik branşları ile ilgilenebilmeleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün imkanlarının sağlanacağının müjdesini verdi. Daha sonrasında çocuklarla birlikte yeni yıl pastasını kesen Bölünmez Çankırı'ya Derviş adındaki minik rap tarzında şarkılar söyleyerek sürpriz yaptı. 

ÖNCE HASTANE SONRA POLİS NOKTASI 

2019'un ilk saatlerinde de çalışmaya devam eden Bölünmez Çankırı, önce Tepecik Kadın Doğumevi'ni ziyaret etti ardından polis noktalarına ziyarette bulundu. Bölünmez Çankırı'ya hastane ziyaretinde AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş eşlik ederken, polis noktası ve karakol ziyaretlerine AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ve İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da katıldı. 2018'in son bebeği Enes ve 2019'un ilk bebeği Güneş'in dünyaya geldiği ilk dakikaların heyecanına ortak olan Bölünmez Çankırı, ailelerine kavuşan bebeklerin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulunurken, bebeklerine kavuşan ailelere ise yavruları ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu yıllar diledi. Polis kontrol noktası ve karakollarda çalışan güvenlik güçlerini de ihmal etmeyen Bölünmez Çankırı, ülkemizin ve İzmir'in huzuru ve güvenliği için çalışan güvenlik güçlerine iyi seneler dileyerek, çalışma hayatlarında muvaffakiyetler diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.